Miercuri,
19.01.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Timpii de sosire a autobuzelor Tursib, afisati in toate statiile

Sistemele GPS amplasate pe toate autobuzele din parcul Tursib sunt în teste, în această perioadă, fiind urmărite încadrarea mașinilor în programe și adaptarea acestor programe la condițiile de trafic. Scopul este acela de a scădea timpii de așteptare. „Sistemul GPS oferă cadrul tehnic necesar  montării în staţiile Tursib a afişajelor electronice, ce vor da informaţiile de sosire a autobuzelor în staţii, în timp real. După ce sistemul va trece probele tehnice, îl vom extinde, în timp, în toate staţiile de transport public din Sibiu”, a anunțat directorul general al Tursib, Adrian Popa. El amintește că biletul de călătorie nu a mai fost modificat din 2007, prețul de 1,5 lei pe călătorie fiind ”printre ele mai mici din țară”.
Reprezentanții societății de transport public din Sibiu susțin că, zilnic, cu autobuzele Tursib sunt efectuate aproximativ 97.000 de călătorii. ”În acest an numărul total de călătorii va depăşi 35.500.000, mai mult cu 1.100.000 decât anul trecut”, calculează reprezentanții societății.

Tag-uri: Adrian Popa

Vizualizari: 230

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

x

Acum 8 ani

cum calculeaza reprezentatii societatii aceste calatorii? regula de 3 simpla? nu pot remarca decat ca s-a renuntat la troleibuz pt a-l inlocui cu autobuze tot Second hand si s-a renuntat la troleibuze articulate pt a se inlocui cu SH tot articulate. Traim intr-o mare minciuna marca Adrian Popa care nu are ce cauta acolo si asta de ani buni
Raspunde

Georgescu

Acum 8 ani

Domnul Director Adrian Popa e un fel de Mitica Dragomir la Tursib. A depasit varsta de pensionare de ceva timp. Este inca tinut in functie. Oare nu se gaseste vreun inginer mai tanar cu viziune sa-l inlocuiasca?
Raspunde

Misu

Acum 8 ani

Autobuzele sunt pline mereu de mosi si babe care calatoresc gratis si ocupa toate scaunele, mergand spre nicaieri doar pentru ca este gratis.. Cum sa-mi trimit copii la scoala cu autobuzul daca nu pot calatori civilizat si tusesc toti (mosii si babele) pe ei?..
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Mulți dintre moși și Babe au SIDA
Raspunde

eu

Acum 8 ani

numai sa te puna dracu sa nu le oferi locul,ca te fac in toate felurile iar cei 80% dintre calatori,fiind tot batrani,le tin partea.De fiecare data simt ca sunt intr-o statiune balneo climaterica in care batranii se plimba si se relaxeaza.Nu am nimic cu ei,am si eu bunici insa acestia sunt foarte artagosi...
Raspunde

@5

Acum 8 ani

Bine descris!:)
Raspunde

sGVNJunk3UU

Acum 7 ani

Proprietarii magazinului au sfdiat pe toata lumea si s-au crezut stat in stat. Toata lumea stia ca acolo se vand etnobotanice insa lor nu le-a pasat si si-au vazut in continuare cu nesimtire de treaba. Daca nu vor fi comdamnati o sa fiu dezgustat total de statul roman.
Raspunde

vBWZEL9Cm

Acum 7 ani

W e have covered much in the preceding pages. But wait! There's more! By minimizing your problems, QuotesChimp minimize your costs. And we still have to discuss issues such as your obligation after an accident, the issues surrounding cancellation of your policy, and what to do if you can't get a regular auto insurance policy.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus