Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

Concert de Anul Nou: tango-uri pe ritmuri de vibrafon, acordeon si contrabas

Concertul de Anul Nou, organizat în acest an la Sala Thalia, aduce pe scenă doi balerini alături de Accord Vibes, un trio în care contrabasul și acordeonul cântă alături de vibrafon. Spectacolul este denumit ”One Night Tango”, iar balerinii invitați alături de trio sunt Răzvan Mazilu și Judith State.

“Colaborarea cu balerinii Răzvan Maziulu şi Judith State reprezintă un prilej de bucurie şi în acelaşi timp o onoare. Acest cross over, simbioza între muzică şi dans, conferă o dimensiune complexă şi specială acestui proiect. Tango-urile lui PIazzola, cântate într-o variantă inedită (vibrafon, acordeon şi contrabas), vor prinde viaţă în timp real prin măiestria şi dăruirea colegilor noştri Răzvan şi Judith, dezvăluind esenţa veşnică a tango-ului: pasiunea” spune Alexandru Anastasiu, ”responsabil” cu vibrafonul în cadrul trio-ului Accord Vibes.

Concertul este programat atât pe 31 decembrie, cât și pe 1 ianuarie 2014, de la ora 19:00, la Sala Thalia. Biletele sunt împărțite pe două categorii (75 și 50 de lei) și pot fi găsite la Librăria Humanitas sau pe eventim.ro. Evenimentul este înscris pe agenda culturală a orașului și este co-finanțat de Consiliul Local Sibiu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus