Vineri,
04.12.2020
Partial Noros
Acum
11°C

CSM Sibiu poate trece la primarie in 2014

05 Ianuarie 2014 21:34

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Sibiu a anunțat că principala noutate pentru anul 2014 ar putea fi trecerea în subordinea Consiliului Local Sibiu, de la Ministerul Tineretului și Sporturilor. Primarul Klaus Johannis de declarat deja, pe finalul anului 2013, că baza hipică din cartierul Vasile Aaron ar putea fi mutată în afara orașului iar spațiul transformat în parc.
”Nu vreau să vă spun multe lucruri despre viitorul acestui club pentru că deocamdată nu este hotărât nimic. Există posibilitatea ca în 2014 să trecem la Consiliul Local iar acesta ar putea fi un lucru bun pe care l-am prezis încă de acum zece ani”, a declarat Viorel Cintean, directorul CSM Sibiu. Ideea a fost întărită și Dan Magoș, reprezentant al CSM Sibiu. ”După cum se întrevede în legislație, în ultima vreme, în 2014 vom trece sub orânduirea primăriei și a Consiliului Local Sibiu”, a declarat și Dan Magoș la festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi ai CSM pe anul 2013.
În prezent, CSM Sibiu are în grijă patru baze sportive: Bazinul Olimpia, stadionul de rugby ”Bebe Boboc”, Baza Hipică din cartierul Vasile Aaron și sala de box din incinta stadionului municipal. Din păcate, bazele sportive al CSM nu sunt deloc în cea mai bună stare, deși performanțe există. Primarul Klaus Johannis chiar a declarat în luna noiembrie a anului trecut că există deja unele planuri în legătură cu spațiile CSM-ului. "După părerea mea și nu numai a mea, o bază hipică între blocuri nu are ce căuta. Atunci când s-a construit baza hipică, nici nu se vedea orașul bine de acolo. Era departe! Între timp, s-a construit cartierul Vasile Aaron, cu bloc lângă bloc, lângă bloc. Oamenii din acel cartier solicită și ei, și pe bună dreptate, un parc, un loc de joacă, aer proaspăt, iar baza hipică nu livrează aceste lucruri", a declarat Klaus Johannis la emisiunea Raluca și Răzvan de la televiziunea Eveniment TV. Johannis a completat, susținând că nu vrea să înțeleagă cineva că preluarea bazei hipice va însemna închiderea ei. "Găsim un loc de unde se vede orașul, dar nu este  între blocuri, construim o bază modernă, când e gata, mutăm activitatea de unde este și apoi ne gândim cum să folosim zona din Vasile Aaron", a spus Johannis.  Variantele de utilizare pentru  terenul pe care îl va elibera Baza Hipica sunt potrivit primarului parc, loc de joacă, loc de plimbare. ”Altele sunt excluse”, a spus Klaus Johannis. Primarul a  vorbit si despre Bazinul Olimpia, spunând amuzat că pe acesta nu-l vor muta. "Îl închidem, îl modernizăm și îl deschidem din nou", a spus primarul.
Potrivit variantei de lucru a proiectului de descentralizare discutată de vicepremierul Liviu Dragnea cu partidele parlamentare, în municipiul Sibiu, ar trebui să treacă de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) la Consiliul Local (CL) mai multe baze sportive.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

dariu

Acum 6 ani

cade sala de box pe copii CORBULE !
Raspunde

OJh1h017WT

Acum 6 ani

Deductibles and repayment choices. Unlike a few other facets of vehicle insurance policy, the wreck safety of the QuotesChimp is topic to your deductible (the sum you cover prior to any policy contract benefits activate). Many deductibles are about $200 however you can opt to truly have a greater or lower sum. The more complicated the deductible, the lower the premium.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus