Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Cursa Viena - Sibiu s-a intors in Austria. Munchen - Sibiu a aterizat la Timisoara

ACTUALIZARE

Zborul Lufthansa Munchen-Sibiu, a cărui sosire era estimata la 17,20 a fost direcționat spre Timișoara din cauza ceții. 34 de pasageri  trebuau să ajungă în Sibiu, alți  80 așteptau îmbarcarea pentru plecare spre Munchen.

 

Zborul Austrian Viena-Sibiu, a cărui aterizare era programată la ora 15,15 se va întoarce la Viena din cauza ceții care a făcut imposibilă aterizarea. În această cursă, 17 pasageri trebuiau să aterizare la Sibiu, alți 75 de pasageri așteptau în România îmbarcarea pentru pentru plecarea spre Viena.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

13 comentarii

wwww

Acum 10 ani

Unglaublich! Șocant!Cum naiba de nu se implică marele nostru Burgermeister Johi să rezolve odată treaba asta cu ceața,păi ce ...ceața face ce vrea ea la noi la Hermannstadt?nu se poate așa ceva....să pleci din Viena și să ajungi...tot în Viena!!!!!!!!!,
Raspunde

Adi

Acum 10 ani

Nu cumva era un proiect de multe milioane de Euro ca aeroportul Sibiu sa aiba un sistem sofisticat tocmai pentru a se putea ateriza in aceste situatii? Ba da! S-a surpat capatul pistei si asa l-au lasat! Ce porcarie...
Raspunde

@1

Acum 10 ani

17 pasageri intr un avion...pai mai ieftin era sa ii aduca cu elicopterul si ateriza sigur
Raspunde

@3

Acum 10 ani

Bună ironia ta cârcotașule....păi ce noi avem Apache ca us-army...tot atlassib-ul lu nea carabulea e mai sigur...pleci de moș ion și ajungi de 8 martie la sighii...te mai opresc austriecii,bozgorii la nădlac...cănd ajungi acasă observi că ai încărunțit,ai vreo 30 de euroi mai puțin pe care i-ai dat șpagă la escrocii de unguri și ai bagajele făcute clătită,ciocolățile pt nepoți topite....ce mai aventuri ca pe vremea lui Jules Verne!!!
Raspunde

Lilu

Acum 10 ani

Se asterne tacerea cand vine vorba de sistemul complex, scump, de folosinta a aeroportului in conditii de ceata; oare de ce domnule Botesch?
Raspunde

@5

Acum 10 ani

eu am auzit ca sistemul scump complex de folosinta a aeroportului pe conditii de ceata cumparat din banii sibieniior l-au furat si dus la brasov.
Raspunde

siby

Acum 10 ani

Mai aproape decat Timisoara (300km) erau aeroporturile din : Tg.Mures(120km) sau Cluj(170km)...chiar si Craiova(225km)!!!!! sau poate chiar si Bucurestiul(275km)!!!
Raspunde

@7

Acum 10 ani

Ești culmea măi siby,aterizează și ei unde-i mai convenabil pt șmecheri...nu unde-i mai aproape....nu știi că la noi la melteni,la Românica toate-s cu susu-n jos?mai bine aterizau la Șelimbăr că e loc întins cât cuprinde!!??!!
Raspunde

siby

Acum 10 ani

Ok prietene, aici ai perfecta dreptate...si de la Timisoara la Sibiu venim cu TRANSMIXT-ul!!! Salutare
Raspunde

vasiladi

Acum 10 ani

unde-i instalatia aia de aterizat si in cond.de ceata?mos martin nu mai e sef la CJ,altii ce fac?stau si numara avioanele care aterizeaza la mures in aeroportul care arata ca gara avrig?
Raspunde

frustrare mare

Acum 10 ani

bai ala de la 1 tu ori esti platit s-a dai cu rahat tot timpu in johannis ori esti unu din detractori celui mai performant aeroport dupa ala de la ostropeni ,ba aeroportu este in sarcina CONSILIULUI JUDETEAN ,si decind lati schimbat pe BOTTEHS ,AEROPORTU nu s-a mai continuat dezvoltarea pe etape cum a planificato fosta conducere a judetului ,ba o intrebare cine permite s-a se filmeze in icinta pistei aeroportu find un obiectiv strategic cred ca nu presedintele consiliului de administratie ,apare poze cu coltu pistei unde a fugit terenu ,ba asta se numeste sabotaj s-a inoculati multimi ca aeroportu nu este functionabil si prezinta riscuri ,ba va spun eu acolo nu are cum s-a ajunga aeronavele este linga gardu imprejmuitor ,ba voi lucrati pentru aeroporturile concurente adica ala din lanu de cucuruz de ,tg mures s-au ala de gaura aia de***de ii zice cluj ,aveti grija ca acolo sunt oameni care stiu sa-si promoveze investitia bai detractorilor ,toate orasele din tara isi doresc o asemenea investitie ,ba ala ofticatu la sibiu exista aeroport construit de si bunicu tau era bebelus este primul aeroport din tara [1937 ] dar au venit comunisti si tot ce au lasat sasi brand national ati sters voi cu buretele ,industrie ,cultura rusine ba s-a veniti s-a va mai voteze lumea bai detractorilor mergeti bai in catunele voastre de la zice orase si nu mai dati cu zoale pe orasu asta care va hraneste si va dat servici de pupincuristi si comentatori rau voitori voi trebuie declarati persoane non grata pe teritoriu judetului sabotori de serviciu
Raspunde

@ frustrare mare

Acum 10 ani

Vezi ca faci clabuci de la lins in***! La cat esti de prost si agramat locul tau este la gradina zoologica, in cusca maimutelor.
Raspunde

@12

Acum 10 ani

Gresesti grav...la nivelul lui intelectual pe scara evolutiei...locul lui e in acvariu...poate totusi langa amfibieni
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus