Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Evaluarea Nationala: Deocamdata nu avem niciun feed-back negativ

Elevi de clasa VIII-a au început astăzi simularea la Evaluarea Naţională, cu prima probă, cea de Limba şi literatura română. Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Sibiu a anunțat că prima probă a decurs fără incidente. ”Deocamdată nu avem niciun feed-back negativ și sperăm să nu apară ceva”, au anunțat reprezentanții ISJ.

Mâine elevii vor susţine proba la Matematică, iar în 20 februarie, 320 de elevi din judeţ vor susţine proba la Limba şi literatura maternă, dintre care 295 la germană şi 25 la maghiară.

„După afişarea rezultatelor, care va avea loc în 7 martie, fiecare şcoală va organiza întâlniri şi discuţii cu elevii, cu consiliul profesoral, şedinţă cu părinţii, pentru a vedea cum vor putea stimula elevii să obţină rezultate bune la Evaluarea Naţională. De menţionat, că aceste note nu vor fi trecute în catalog”, spune Livia Creţulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu.

Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat naţional pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a din anul şcolar 2013-2014 va începe pe 3 martie cu proba scrisă la Limba şi literatura română, pe 4 martie este programată proba scrisă la Limba şi literatura maternă, iar pe 5 martie - proba scrisă obligatorie a profilului. Pe 7 martie va avea loc simularea probei scrise la alegere a profilului şi specializării, iar pe 14 martie vor fi anunţate rezultatele.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 260

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus