Sâmbătă,
27.04.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Incep plombarile: 250 de gropi trebuie astupate

În aproximativ 250 de puncte de pe străzile Sibiului urmează a interveni angajații DPC pentru a reface zonele afectate de intervențiile la rețelele de utilități. Până la finele lunii viitoare, reprezentanții DPC  vor să termine aceste lucrări de refacere. Numărul locurilor unde este nevoie de plombări este mai mic decât anul trecut și sub jumătate față de acum doi ani, estimează reprezentanții administrației locale.
”Dacă anul trecut au fost contabilizate peste 300 de astfel de defecte apărute, iar în 2012 au existat aproape 600 de puncte în oraş care au necesitat refacerea carosabilului, anul acesta au fost identificate doar 250 de astfel de puncte. Scăderea acestui număr se datorează în mod evident lucrărilor ample de modernizare a reţelelor de apă, canalizare şi gaz care au avut loc în ultimii trei ani în Sibiu”, se arată într-un comunicat al administrației locale.
Primele străzi pe care cei de la DPC vor interveni sunt Ion Creangă, Moldoveanu, Vasile Aaron, Calea Dumbrăvii şi strada Gorăslău, precum și pe aleile adiacente acesteia.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

abc

Acum 10 ani

250 de gropi pe o strada poate.... Ca sunt cu miile in Sibiu...
Raspunde

sasul mincinos

Acum 10 ani

Ce gropi, ba? Vorbiti prostii, chiar voi ati publicat spusele lui Iohannis care a zis ca nu sunt gropi in Sibiu!!! Deci sasul minte oricum!!! Daca nu sunt gropi inseamna ca nu plombeaza nimic si fura banii, iar daca sunt gropi inseamna ca a mintit cand a afirmat ca nu exista!!!
Raspunde

vicepremierul prim primarul intaiul no 1

Acum 10 ani

Că există şoferi care dau în judecată Primăria pentru gropile din străzi este un lucru surprinzător pentru primarul Klaus Johannis. El spune că, în ultimele luni, nu a mai văzut astfel de piedici în asfaltul străzilor din oraş. \"Mă surprinde, dar numai la prima vedere. Chiar am citit în gazetă că tot mai mulţi îşi rup maşinile. Acum, pe bune, trebuie să cauţi mult ca să găseşti o groapă în care să îţi rupi maşina, că în oraş nu mai sunt. Poate aţi descoperit voi o groapă, eu – sincer – nu am mai găsit, pur şi simplu în ultimele luni\", a afirmat, azi, Klaus Johannis. El face o diferenţiere între gropi şi săpături. \"Există şantiere - semnalizate, săpături de la gaz, de la apă – semnalizate. Sunt şantiere de modernizare, dar gropi din-acelea să te duci fluierând şi ascultând radio şi după aceea să dai într-o groapă, ei, dintr-acelea nu mai sunt\", a mai declarat primarul. El consideră că – în ultima perioadă – avocaţii sunt mai activi şi conving şoferii să intenteze proces administraţiei locale. În ultimii doi ani, Primăria a fost chemată în 27 de procese în care îi sunt solicitate despăgubiri pentru daunele produse la maşini. \"Nu ştiu ce semnalează şoferii. Cred că nu sunt mai mulţi care dau în gropi, doar avocaţii sunt mai activi şi îi conving pe oameni să intre în proces cu primăria\", Klaus Johannis
Raspunde

mda

Acum 10 ani

Stati ca pe Vasile Aaron doar ce s-a apucat gazul de spart iar. Asfaltati ca sa poata gauri astia iar.
Raspunde

gaz

Acum 10 ani

Noua, celor de la gaze, ne place sa lucram (sa gaurim aiurea) pe asfalt curat, proaspat, nu in noroaie. Noi drumuri nivelate, nu noroaie ondulate! Sa nu ni se-aplece, mama.
Raspunde

gaz pe foc

Acum 10 ani

bai gazistilor ,vedeti ca in gara mica si in lazaret ,mai sunt vreo 6-7 strazi nemodernizate adica de pamint ,s-a nu va duceti acolo s-a faceti lucrari de sapaturi ,va duceti dupa ce modernizeaza strazile asa cum vi se transmite de la detractori sibiului ,va vine finantarea taman dupa ce se gata strada de asfaltat ,ba sti cine este la butoane la eo .n gaz prieteni nostri de la tg mures
Raspunde

ToTo

Acum 10 ani

GROPI, IN SIBIU, UNDE ???EU NU AM VAZUT NICI UNA....ARATATI-MI O GROAPA, in afara celor de pe Dumbravii + CRED CA VOR SA ASTUPE SENSURILE UNICE SI NU A FOST CORECT INTELES COMUNICATUL :-(
Raspunde

Abc

Acum 10 ani

Il invit pe domn\' primar la o turacu masina prin lazaret! Desi stau la 2 km de centru orasului, fac 30 de minute pana acasa cu masina!
Raspunde

vm

Acum 10 ani

adevarat ca a spus ca nu sint gropi in Sibiu ,
Raspunde

asfaltator

Acum 10 ani

mai taceti ma circotasilor ca de nu era johannis primar tot Sibiul era groapa linga groapa,cei care denigreaza sint ori invidiosi ori perversi cu interese.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus