Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Apa Canal Sibiu premiaza copiii cu cele mai bune creatii artistice "despre importanta apei"

În perioada 26 februarie – 17 martie, copiii sunt invitați să-și exprime viziunea față de importanța pe care apa o are pentru fiecare. Formele de exprimare pot fi multiple: de la compunere sau poezie până la fotografie, desen, pictură sau sculptură.

Cele mai bune lucrări vor fi selectate de reprezentanți ai ”Apă Canal” și Inspectoratului Școlar Județean Sibiu și vor întra într-o expoziție care va fi vernisată vineri, 21 martie, când va fi serbată Ziua Mondială a Apei. Începând cu 26 februarie, ”Apă Canal” Sibiu va organiza în unitățile de învățământ, pe bază de programare, vizionarea unor documentare pe tema crizei apei la nivel mondial, care surprind efectele poluării, utilizării excesive a resurselor naturale dar și al secetei ce marchează în mod dramatic din ce în ce mai multe comunități.

Și aceste aspecte pot constitui o sursă de inspirație pentru creațiile copiilor. Acțiunile fac parte din Programul educațional ”Prietenii apei” derulat de ”Apă Canal” SA Sibiu, cu sprijinul firmei Wilo România, la care pot participa grădinițele, școlile și liceele din localitățile aflate în aria de operare a societății.

Premiile vor fi acordate pe 21 martie și constau în jocuri, obiecte promoționale și medalia ”Prieten al apei”, oferite de ”Apă Canal” și Wilo România. Copiii sunt invitați să realizeze lucrările până în 17 martie, când vor fi transmise Biroului Relații Publice, str. Eschil nr. 6, Sibiu.

Mai multe informații pot fi obținute la tel. 0269/22.00.20, e-mail relatiipublice@apacansb.ro , www.apacansb.ro .

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus