Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
30°C

Jucariada lui Iepurila – primul festival dedicat copiilor

Magic Hands Studio îi invită pe cei mici să descopere fantezia, să îşi folosească imaginaţia şi să îşi dezvolte creativitatea la Jucăriada lui Iepurilă, care se va desfăşura în perioada 5-6 aprilie.

„Jucăriada lui Iepurilă este primul festival pentru copii, organizat în Sibiu de Magic Hands Studio în parteneriat cu Casa de cultură a Municipiului Sibiu şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu, festival dedicat strângerii de fonduri în scop umanitar şi creării un loc în care cei mici să aibă parte de o zi de poveste. Jucăriada lui Iepurilă este un eveniment dedicat în totalitate copiilor pentru că noi credem în dorinţa lor de a se descoperi pe ei înşişi creând, interacţionând cu cei din jur, bucurându-se şi jucându-se, îndemnaţi fiind atât de spiritul copilăriei și, mai ales, de spiritul Sărbătorilor de Paşte”, spun organizatorii.

Copilaşii de grădiniţă şi din ciclul primar sunt invitaţi să participe la concursul de tablouri cu tema “Cadoul aşteptat de la Iepurilă”, a cărui jurizare şi premiere va avea loc în cadrul Jucăriadei. Tablourile vor fi depuse până în 3 aprilie la Forumul Democrat al Germanilor, în urna special amenajată. Fiecare tablou va avea înscris în mod obligatoriu numele copilului, grădiniţa/şcoala şi un telefon de contact.

„Putem spune că acesta este darul nostru pe care îl facem copiilor din Sibiu, şi nu numai, de Paşti. De asemenea, ei sunt învăţaţi că este cel mai frumos lucru să ajuţi, donând o jucărie celor mai puţin norocoşi, celor care, poate, nu au şansa unei copilării fericite”, mai spun organizatorii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus