Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
4°C

Proiectie de film si dezbateri pe tema comunismului

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc și Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu invită cadrele didactice și studenții la proiecția filmului ”Goodbye Lenin”.

Evenimentul face parte dintr-un festival de film itinerant organizat de IICCMER, în cadrul căruia sunt proiectate filme documentare care tratează problematica regimului comunist, precum și producții cinematografice realizate în acea perioadă. Proiecțiile au drept scop analizarea și înțelegerea acestui domeniu artistic considerat prioritar de propaganda comunistă.

Vizionarea filmului ”Goodbye Lenin” va fi urmată de dezbateri despre manipulare, propagandă și mesaje politice, conduse de prof. univ. dr. Mihaela Grancea și conf. univ. dr. Vasile Ciobanu, cadre didactice ale Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Proiecția are loc joi, 20 martie 2014, ora 17:30, în Aula Avram Iancu de la Facultatea de Litere și Arte, Bd. Victoriei Nr. 5-7.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus