Marţi,
29.11.2022
Ceata
Acum
-1°C

"Culorile muzicii" – premiera lunii martie la "Radu Stanca"

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu prezintă marţi, 18 martie, ora 20:00, la Studioul CAVAS, premiera spectacolului „Culorile muzicii” în regia lui Veronica şi Cătălin Pătru.

„Culorile muzicii” este un spectacol plin de energie, construit dintr-o succesiune de 12 scene scurte ce surprind destinele intersectate ale unor tineri, într-o staţie de autobuz. Construit ca o poezie urbană despre micile tragedii ale vieţii, visele şi victoriile efemere care apar în căutarea dragostei, producţia de la Sibiu îmbină umorul, pasiunea, dar şi dezolarea într-un spectacol original cu inserţii muzicale live. Spectacolul are şi o variantă în limba franceză, ce va fi prezentată la avanpremieră luni, 17 martie, ora 20:00, tot la Studioul CAVAS.

„Culorile muzicii” este o coproducţie a Teatrului Naţional din Sibiu în parteneriat cu Departamentul de Artă Teatrală al Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu. Spectacolul este o adaptare după piesa „Abribus” a dramaturgului belgian Laurent van Wetter, ce a fost pusă în scenă pentru prima dată la Bruxelles, în anul 2003. Din distribuţia spectacolului de la Sibiu fac parte studenţii actori Claudiu Fălămaş, Paul Bondane, Ioan Savu, Alexandru Udrea, Fabiola Petri, Iulia Popa, Oana Marin şi copilul Vladimir Nechit.

Preţul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus