Vineri,
01.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Danemarca si Portugalia ofera 50 de locuri de munca in domeniul agricol

Sibienii vor beneficia din luna aprilie de o nouă ofertă de muncă pentru sectorul agricol în Danemarca şi Portugalia. Astfel, sunt oferite 50 locuri de muncă, iar cei selectaţi vor lucra în Portugalia în perioada 15 aprilie-10 iunie / 1 septembrie - 20 decembrie 2014; iar în Danemarca, între 10 iunie - 1 septembrie.

“Muncitorii vor culege mazăre, vor lucra şi ca tâmplari, zidari, supervizori şi şoferi pe autobuz şi pe tractor. Munca începe devreme dimineaţa şi se termină în jurul prânzului”, spun reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu.

Candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: [email protected]. Termenul limită pentru trimiterea aplicaţiilor este 3 aprilie 2014. Instrucţiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk. Preselecţia se face telefonic sau prin email de către angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor pre-selectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Olt. Selecţia va avea loc în prima decadă a lunii aprilie, la Slatina. Detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise doar persoanelor invitate.

Candidaţii din judeţul Sibiu sunt aşteptati şi la AJOFM Sibiu, str. Morilor nr. 51 A,cam. 440, et. 4, (persoana de contact Pastor Viorica), în vederea înregistrării în baza de date pentru munca în străinătate cu urmatoarele acte:

- copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);

- C.V model Europass (cu fotografie) în limba engleză;

- cazier judiciar în original din care să rezulte ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

- adeverinţa de la medicul de familie, cu mentiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”;

- 1 poză tip paşaport.

Cei interesaţi pot afla mai multe informaţii despre posturi pe website-ul www.greenpeas.dk.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

disperat

Acum 9 ani

am 5 diplome universitare facute la fabricile de diplome de la cluj ,bucuresti si iasov vreu s-a candidez si eu la un post de culegator pe plantatile din vestul europei ,ba la cit somaj au aia ce le mai trebuie de la noi ceva nu este in regula ,astept un job bine platit la plimbat babe prin curte si dus la toaleta noaptea
Raspunde

@1

Acum 9 ani

Disperatule agramat ce ai ...ți-e rău...sau ți-e foame...bagă ceva cu ”giratori”,”deconcentrate” lasă tu agricultura putoare....tu mai sus decât la rangul de paznic analfabet pupincurist nu ai cum să ajungi....NEVER EVER!
Raspunde

@[trompeta]

Acum 9 ani

La Sibiu iti schimba diplomele,poti primi de 4 ori mai multe pe cele 5 ale tale.Si la dupa aceea poti calca linistit pe grebla sa iti aduci aminte cum te numesti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus