Vineri,
27.01.2023
Innorat
Acum
-0°C

Lipiciosii respira teatru la Atrium Cafe

În 31 martie, de la ora 21:00, cei patru actori care au format proiectul muzical „Lipicioşii” le promit sibienilor o seară excelentă.

„Subiectul: Festivalul maraton „25 de ore de teatru non-stop”. Vă invităm, aşadar, la un preview al maratonului teatral. Muzica va fi live, umorul de calitate şi emoţia autentică. Pentru că aşa le stă bine Lipicioşilor. Vom „povesti” festivalul. Cum s-a născut conceptul, cum a pornit prima ediţie, cum am ajuns deja la a patra ediţie. Vom face recomandările nopţii maratonului teatral din 5 spre 6 aprilie. Vă vom dezvălui câte ceva din culisele evenimentelor. Vom intra în dialog cu voi, spectatorii noştri, cei pentru care şi datorită cărora existăm. Vom celebra Ziua Mondială a Teatrului pe acorduri muzicale, în aşteptarea marelui eveniment, maratonul teatral din 5-6 aprilie”, spun Lipicioşii.

Aşadar, dacă vreţi să ascultaţi muzică live marca Lipicioşii, dacă vreţi să intraţi în dialog cu organizatorii festivalului „25 de ore de teatru non-stop” şi dacă vreţi să aflaţi detalii din culisele festivalului, atunci sunteţi aşteptaţi luni, 31 martie, de la ora 21:00, la Atrium Cafe.

„Vor performa Dan Ţilea (Matli MC), Bogdan Sărătean, Andrada Grosu şi Claudiu Fălămaş. La acest eveniment, nu se plăteşte preţ fix. Dorinţa artiştilor este ca fiecare privitor să contribuie la modul onest, la finalul serii, în funcţie de cum a contorizat fiecare, personal, experienţa. Cu alte cuvinte, intrarea e liberă, ieşirea e după cum vă dictează inima”, mai spun organizatorii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

B.Utoru

Acum 8 ani

Atenţie la \"cutia milei\", să n-o fure Dorina Niţu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus