Vineri,
03.12.2021
Innorat
Acum
2°C

Un milion de absente la 64.000 de elevi

În primul semestru al acestui an școlar s-au înregistrat în școlile din Sibiu un million de absențe. În comparație cu anul școlar trecut, cifra este în scădere, în primul semestru al anului precedent erau înregistrate peste 1,5 milioane de absențe. "I-am rugat pe directori să țină evidențe lunare cu toate absențele și să monitorizeze elevii. Cei care nu au înțeles, în urma discuțiilor atât cu elevii, cât și cu părinții, că trebuie să vină la cursuri, au avut nota scăzută la purtare", susține purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar General, Livia Crețulescu.
Anul școlar trecut s-au adunat 4,2 milioane de absențe, din care s-au motivat 2,12 milioane. Luna cu cele mai multe absențe a fost luna martie, cu 350.725. Au fost eliminați din sistemul școlar, din cauza absențelor, 55 de elevi, în timp ce la 6.800 le-a fost scăzută nota la purtare din același motiv. 

Comentarii

4 comentarii

vâlcean

Acum 7 ani

Educație aleasă , nu ciuri-buri. Sibieni adevărați încă de mici copii.
Raspunde

@1

Acum 7 ani

Băi regățene,nu știi că nu-i frumos să behăi neîntrebat????taci draq și vezi de prazburgia ta coclită:)))))))))))))
Raspunde

@1

Acum 7 ani

Sibienii astia batuti in cap se sperie de apa si canalizare. Tu ai pretentia sa-si trimita copii la scoala? Sa mearga mai bine cu oile ca la scoala oricum nu prea au ce sa ciordeasca
Raspunde

@3

Acum 7 ani

ba berbecule,nu s-a opus nimeni la canalizare,s-au opus la introducerea apei din alte zone,iar apa au de zeci de ani introdusa,asa ca nu mai deforma realitatea,batut in cap esti tu,ba voi furati Sibiul de zeci de ani,voi vorbiti de ciordit,ar fi bine ca in toata tara sa fure cit fura sibienii,eram si noi in rindul Europei,mafia sibiana e de Vilcea,e ca si cum as veni la tine acasa si te-as fura si strig in gura mare ca tu esti hotul ca furtul s-a petrecut la tine,hotul striga hotul,ce tupeu pervers poti avea-pleaca acasa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus