Luni,
30.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-3°C

Olimpiada Nationala de Matematica organizata la Sibiu

Ministerul Educaţiei Naţionale a desemnat anul acesta Sibiul ca gazdă a Olimpiadei Naţionale de Matematică, faza naţională, ediţia 65, care se va desfăşura în perioada 7-11 aprilie 2014.

Astăzi, de la ora 16:30, la Sala Sporturilor „Transilvania” Sibiu va avea loc festivitatea de deschidere a olimpiadei. La acest eveniment sunt aşteptaţi să participe peste 600 de elevi din întreaga ţară.

Vor fi implicate în activităţi aproximativ 300 de cadre didactice - Comisia Centrală, profesori însoţitori şi profesori din judeţul Sibiu şi 100 de voluntari - elevi din cadrul Colegiului Naţional „Gh.Lazăr” Sibiu şi Colegiului Naţional „O. Goga” Sibiu.

În 10 aprilie, de la ora 10:00, în Aula Magna a Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu va avea loc festivitatea de premiere organizată pentru clasele a V-a şi a VI-a.

În 11 aprilie, de la ora 10:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu va avea loc festivitatea de premiere organizată pentru clasele a VII-a – a XII-a.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus