Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Gala Altfel aduce 150 de micuti pe aceeasi scena

Cei mai talentați tineri artiști, din Centrele Speciale de Educație Incluzivă din județul Sibiu, și-au dat întâlnire vineri, 11 aprilie, orele 17:00, la sala Thalia, la un extraordinar eveniment dedicat lor - Gala Altfel.

„Evenimentul este unul caritabil și va fi prezentat de Adrian Enache. În cadrul evenimentului, aproximativ 150 de micuți, din Centrele Speciale de Educație Incluzivă din județul Sibiu, vor dezvălui spectatorilor, prin muzică și dans, talentul artistic și grija pentru frumos cu care au fost înzestrați”, spun organizatorii.

În foaierul sălii Thalia va avea loc vernisajul lucrărilor grafice, executate de Gabriel Popa, elev al Centrului Școlar de Educație Incluzivă nr. 1, din Sibiu, precum și un bazar și o expoziție cu vânzare a unor lucrări realizate de copiii de la toate Centrele Școlare de Educație Incluzivă din județul Sibiu.

„Obectivele Galei Altfel din acest an sunt promovarea abilităților artistice ale copiilor cu cerințe educative speciale, din Centrele Școlare de Educație Incluzivă, creșterea stimei de sine a acestora și mai ales, sensibilizarea comunității în vederea acceptării de către societate a copiilor cu dizabilități”, mai spun organizatorii.

Fondurile strânse din vânzarea biletelor la eveniment și a produselor de la bazar vor fi utilizate pentru sprijinirea procesului educațional al copiilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus