Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Penelope Cruz va deveni cea mai batrana "Bond girl"

Al 24-lea film din franciza "James Bond", regizat de Sam Mendes, care va fi lansat pe marile ecrane pe 23 octombrie 2015, o va avea în distribuţie pe actriţa spaniolă Penelope Cruz, potrivit presei internaţionale, care citează un anunţ dat publicităţii, luni, de reprezentanţii studiourilor Sony.

Producătorii au confirmat că noul film, al cărui titlu nu a fost deocamdată ales, va fi regizat tot de Sam Mendes, cineastul care a asigurat regia celui mai recent lungmetraj din serie, "007: Coordonata Skyfall", lansat în 2012, informează lefigaro.fr.

Distribuţia peliculei este pe cale să se contureze în aceste zile. În afară de Daniel Craig, despre care se ştia deja că va interpreta din nou rolul agentului 007, actriţa Penelope Cruz a fost confirmată în calitate de Bond Girl. În urmă cu doi ani, soţul ei, Javier Bardem, a jucat unul dintre rolurile principale din "007: Coordonata Skyfall", interpretându-l pe Raoul Silva, un fost spion devenit un geniu al crimei, hotărât să se răzbune pe personajul "M". Ralph Fiennes şi Naomie Harris fac şi ei parte din distribuţia noului film.

Potrivit tabloidului Daily Mail, care citează publicaţia franceză Premiere, numele actriţei spaniole, care va împlini vârsta de 40 de ani pe 28 aprilie, apare într-un comunicat de presă al studiourilor Sony Pictures.

"Sony a dat publicităţii programul său de lansări viitoare. O mare surpriză se află pe pagina a doua: alături de Daniel Craig, Ralph Fiennes şi Naomie Harris apare numele actriţei Penelope Cruz în distribuţia filmului «Bond 24» de Sam Mendes", afirmă jurnaliştii francezi.

Zvonurile despre distribuirea actriţei spaniole Penelope Cruz în acest proiect cinematografic circulă de mai bine de un an în presa internaţională.

Dacă se vor dovedi adevărate, atunci Penelope Cruz va deveni cea mai în vârstă Bond Girl din istoria francizei şi va prelua acest titlu de la actriţa britanică Honor Blackman, care avea 39 de ani atunci când a interpretat personajul Pussy Galore din filmul "Goldfinger" (1962).

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus