Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Ultimul film cu James Bond este „magnific”, spun criticii. Filmul ''No Time To Die'' a debutat în forţă la box-office

Ultimul film cu James Bond este „magnific”, spun criticii. Filmul ''No Time To Die'' a debutat în forţă la box-office

Filmul ''No Time To Die'' a debutat în forţă la box-office, cu încasări de aproximativ 4,5-5 milioane de lire sterline (5,2-5,8 milioane de dolari) în prima zi de prezenţă în cinematografele din Marea Britanie şi Irlanda, au anunţat producătorii, relatează DPA/PA Media, citate de Agerpres.

Cântecul de lebădă al lui James Craig în rolul lui James Bond a ajuns pe marile ecrane joi, după o îndelungată întârziere provocată de pandemie, şi a oferit puternic industriei cinematografice afectate de pandemie un impuls atât de necesar.

„No Time To Die” a primit recenzii „de cinci stele”, spune BBC. În recenzia sa de cinci stele, Kevin Maher de la The Times a spus: „Este mult mai bun decât m-am așteptat. Este magnific. Craig este o prezență carismatică de la primul până la ultimul cadru.

Încasările din prima zi de prezenţă în cinematografe a peliculei ''No Time To Die'' au fost cu aproximativ 13% mai mari comparativ cu cele ale ''Spectre'' din 2015 şi cu 26% sub cele ale ''Skyfall'' din 2012, au anunţat EON Productions, MGM, Universal Pictures International şi United Artists Releasing.

''No Time To Die'' va avea cea mai extinsă lansare în cinematografe din toate timpurile în Marea Britanie, filmul figurând pe afişele a 772 de cinematografe - cu 25 mai multe decât precedentul deţinător al acestui record, ''Star Wars: Rise Of Skywalker'', potrivit producătorilor.

Peste 30.000 de persoane au participat la proiecţiile de la miezul nopţii ale ''No Time To Die'', iar 1.620.000 de bilete au fost vândute în avans pentru primele patru zile de la lansare, conform studiourilor.

Numărul biletelor vândute în avans l-a depăşit pe cel al ''Spectre'' cu peste 12% şi a fost similar cu cel înregistrat pentru ''Skyfall'', potrivit producătorilor.

''No Time To Die'', regizat de cineastul american Cary Joji Fukunaga, a cărui distribuţie îi include de asemenea pe Lea Seydoux, Rami Malek şi Lashana Lynch, se preconizează că va obţine încasări de 90 de milioane de dolari în primul weekend.

Filmul va fi lansat în America de Nord, a doua cea mai importantă piaţă de film din lume, după China, la data de 8 octombrie. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus