Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
4°C

Peste 560 de locuri de munca vacante in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu îi aşteaptă pe sibienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă să treacă pe la sediul de pe strada Morilor, pentru a consulta oferta de muncă a angajatorilor din judeţ. În aprilie, în judeţul Sibiu, sunt disponibile 568 de locuri de muncă.

Cele mai multe se găsesc în Sibiu (465), Mediaş (50), Agnita (39), Cisnădie (20) şi Avrig (14).

„Din totalul locurilor de muncă, 71 se adresează persoanelor cu studii superioare - analist calitate, asistent manager, bibliograf, consilier instituţie publică, contabil, director vânzări, inginer construcţii, inginer de sistem software, inginer electronist, inginer mecanic, inginer producţie, inspector de specialitate în administraţia publică, manager proiect informatic, programator, proiectant inginer mecanic, reprezentant comercial, şef serviciu. Restul de 497 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus