Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Crima pe strada Simion Mehedinti

Patru persoane bănuite că l-au ucis în bătaie pe bărbatul de 56 de ani, care locuia în gazdă, în apartamentul unuia dintre agresori, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Suspecţii bănuiţi de săvârşirea crimei, au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu. ,,Patru persoane de sex masculin, bănuite de săvârşirea unei infracţiuni de omor au fost identificate, reţinute şi prezentate pentru audieri în faţa magistraţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Cei patru bănuiţi au fost reţinuţi pe baza de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore urmând a fi prezentaţi mâine cu propunere de arestare preventivă’’, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Anchetatorii au mai stabilit că omorul s-a produs pe fondul consumului de alcool, din cauza unor neînţelegeri mai vechi dintre victimă şi proprietarul apartamentului. ,,Din primele cercetări au fost stabilite următoarele: victima – un bărbat în vârstă de 56 de ani, a fost identificată într-un apartament situat în municipiul Sibiu, locuind în chirie în apartamentul deţinut de unul din suspecţi, respectiv R. G., în vârstă de 39 de ani. În seară de 28.04.2014, în jurul orei 23 30, R.G. împreună cu alţi trei bărbaţi (cu vârstele cuprinse între 25 şi 29 de ani) aflându-se în apartamentul acestuia, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict legat de o datorie mai veche a victimei faţă de R.G., i-au aplicat victimei multiple lovituri cu pumnii şi picioarele în zona feţei şi a corpului, leziuni care au condus la decesul acesteia’’, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cei patru bănuiţi fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.,, Bărbatul locuia în gazdă la un tânăr. Se pare că tânărul, ajutat de alte persoane, pe fondul consumului de alcool, au exercitat acte de violenţă asupra persoanei menţionate, violenţe în urma cărora a suferit leuziuni traumatice ce au condus la deces’’, a declarat procurorul criminalist, Ioan Boţoc.

Ştirea iniţială

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost ucis chiar de proprietarul apartamentului în care locuia. Între cei doi ar fi izbucnit un conflict, noaptea trecută, cel mai probabil din cauza unor datorii. Mai multe persoane care locuiesc în blocul în care s-a produs crima, au declarat că ‚,au auzit ţipete’’, proprietarul apartamentului spunând de mai multe ori ‚,să-mi dai banii!’’. De la ceartă şi până la crimă nu a mai fost decât un pas. Agresorul și-a sunat trei amici care au ajuns imediat in apartament. Cei patru i-au aplicat victimei lovituri violente, cauzând decesul acesteia. În această dimineaţă, la ora 4:30, autorul omorului a sunat la poliţie recunoscându-şi fapta. Procurorii sibieni se află la faţa locului pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs omorul. Proprietarul apartamentului a fost dus la poliţie pentru audieri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 985

Comentarii

9 comentarii

vâlcean

Acum 9 ani

Datini și obiceiuri fine la sibieni. Deh, ardeleni cu scaun la cap.
Raspunde

Sibianul

Acum 9 ani

S-a trezit un oltean dă\' Valcea sa comenteze aiurea despre datini, ardeleni si infractionalitate Ce suberb ar fi orasul nostru medieval si trendy, daca nu ar fi populat de papagali ca tine. Mai bine ati sta in casele voastre de pariuri si in facultatile voastre din splendiul\" oras Kackerville si nu ne- ati mai umple asfalturile din Sibiu cu flegmele voastre de valceni abjecti!
Raspunde

@2

Acum 9 ani

singura sansa este autonomia si granitza la turnul rosu...asa se poate incepe drumul spre civilizatie fara retarzii de rogojini.........NO ESCU e un slogan bun pt ardeal
Raspunde

VL 01 BOU

Acum 9 ani

Sa ne facem nevoile pe obiceiurile voastre fine din trafic, valcenilor.
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

Amuzant cum chiar un valcean s-a trezit sa comenteze aiurea, daca nu ati fi voi in Sibiu, orasul ar fi mult mai departe decat majoritatea din tara. Inclusiv facultatile le trageti inapoi, sa nu mai zic de \'feeling\'-ul general al orasului care devine incet incet un cuib de cocalari si mini-interlopi.
Raspunde

sibiu

Acum 9 ani

valeanule, asa-i ca ai simtit prin gurita ta carnita ardeleneasca ? avem cata vrei, sa te saturi
Raspunde

uuu

Acum 9 ani

Sibiul - varful de lance al Olteniei in ardeal
Raspunde

uuu

Acum 9 ani

Sibiul - varful de lance al Olteniei in ardeal
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 9 ani

Adevarul este ca noi sibienii suntem de profesie labagìi, in restul timpului suntem simpli onanisti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus