Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Dan Puric aduce spectacolul "Suflet romanesc" la Sibiu. 100 de lei biletul

Cunoscutul actor și eseist Dan Puric vine luna aceasta la Sibiu, el urmând să prezinte pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor one-man-show-ul ”Suflet românesc”. Evenimentul va avea loc în data de 21 mai, de la ora 19:00.

”Prin pantomimă, Dan Puric spune povestea ieşirii din comunism a poporului român, a încercării lui de adecvare la sistemul occidental, cu preţul unor umilinţe şi al unor suferinţe majore, în absenţa unei adevărate înţelegeri din partea Occidentului”, anunță organizatorii.

Intrarea la spectacol se face pe bază de bilet, care costă 100 de lei. Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia Casei de Cultură a Sindicatelor, de luni până vineri, între orele 11:00 - 16:30.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 414

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

20 comentarii

sibian

Acum 9 ani

banuiesc ca in pretul biletului dl. Paduche face si un oral si la cine are le sapa si gradina.
Raspunde

@1

Acum 9 ani

Corect,la prețul ăsta de 100 de lei mai bine îți scoți familia în oraș la un restaurant decent,nu să te uiți la schelălăielile lui freaky-man ăsta de puric!
Raspunde

sibi

Acum 9 ani

Asta e nebun? Vrea sa se imbogateasca pe spatele sibienilor La 100 lei asta canta singur.
Raspunde

x

Acum 9 ani

pe cat facem pariu ca se va amana evenimentul din motive tehnice:)))
Raspunde

ixulescu

Acum 9 ani

@sibian,@1,@sibi,@x, pun pariu ca habar n-aveti cine este Dan Puric ! dar...de ce sa va destept eu ?! ramaneti asa ! a,si sa nu uit ! la acea data este la Sibiu un spectacol cu manele sa nu cumva sa-l ratati !!!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Din poză pare a fi un karatist. Oricum, era mult mai amuzant pe vremuri când se rezuma la mimă. Adică tăcea.
Raspunde

B

Acum 9 ani

Este un actor si un orator desavarsit. Corect, cine nu cunoaste adevarata valoare a lui Dan Puric poate sa aleaga linistit recomandarea celui de la @5.
Raspunde

@5,@7

Acum 9 ani

Nu contestă nimeni valoarea lui de scenă,ce nu ați înțeles voi e că prețul unui bilet e prea mare pt venitul sibianului de rând,Aaaa...pot să meargă la spectacol personalități locale-sasu,cindrea,sitterli,chiriac-și ăstora să le vândă biletul cu 2000 de lei că sunt doldora de bani,că, vorba aia sunt bugetari locali de frunce de ”succesuri”:)))
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Bă, nu-i mult o sută, având în vedere că în banii ăștia intră și spălarea creierilor, mă rog, a celor care au...
Raspunde

@2

Acum 9 ani

Daca tot ai cei 100 lei sa iti scoti familia la restaurant, mai bine gusti un pic de cultura.
Raspunde

@10

Acum 9 ani

Îmi pare sorry,mie-mi plac dăcât spectacolele inegalabilului și unicului chiriac-NO1 în teatru all over the World:)).Și îți spun și de ce,pt că chiriac ”culturalizează” sibienii nu futuristul ăsta de Puric!verstanden?
Raspunde

schiller

Acum 9 ani

Lasati ca va spala creierii gratis, aici, joseph si analfabetul!
Raspunde

ixuleasca

Acum 9 ani

Oameni buni, da, 100 lei pt un spectacol in Sibiu este un pret mare. Dar cine il cunoaste pe marele artist Dan Puric, cine intelege pantomima lui si apreciaza mesajele trimise de acesta, va cumpara cu entuziasm un bilet. Restul sibienilor, sa cheltuie banii pe ce le face lor placere.
Raspunde

@ixuleasca

Acum 9 ani

Ce iti mai place tie de dl Paduche, vorba aia \"ban la ban si paduche la paduche\". Doua puf-uri de Raid si moare toata cultura din voi. Si sa nu uit \"de aia mor paduchi dar n-au valoarea mea\" cum ar zice maestru Gutza.
Raspunde

asd

Acum 9 ani

La cat de rupti in fund sunt sibienii nu dau ei 100 lei. Eventual gratis iar ei o sa se imbulzeasca sa arate ce culti au ajuns consatenii lui Ghita
Raspunde

@asd

Acum 9 ani

Ce te bagi singur in discutie iasovene, asteapta sa vina la voi in iasov cu spectacolul s-apoi vei vedea ce vei face....
Raspunde

@16

Acum 9 ani

Uite o imagine plastica ca sa intelegi ce fac iasovenii prin zona.... Imagineaza-ti ca ziarul asta e un cal de care trag toti in toate directiile iar iasoveanul e o musca care bazaie toata ziua, ca n-are spre rusinea lui altceva mai bun de facut. Concluzia: el e musca din***calului....
Raspunde

mihai

Acum 9 ani

pacat ca vor fi multi dintre cei care isi doresc sa mearga dar nu vor avea puterea financiara necesara. ca artist as prefera sa ajunga mesajul meu la mai multi semeni de-ai mei (cu un bilet mai ieftin) decat la o mana de oameni. ma gandesc ca s-a stabilit totusi acest pret ca sa actioneze ca un filtru, astfel ca filtratii se vor bucura de arta lui dan puric cu invitatie sau bilet.
Raspunde

Mihai

Acum 9 ani

Dan Puric face parte din elita \"oamenilor cu carte\"...voi astia care l criticati,aveti cale lungaaa pana sa ajungeti la acest nivel...cat despre pret,e exagerat de mare!as fi mers si eu dar nu mi permit sa platesc 100 de lei pe bilet...:(
Raspunde

rosu

Acum 9 ani

In Tribuna lui Carabulea zice ca s-or vandut \"decat\" 15 bilete. Bineinteles ca a fost anulat \"Sufletul romanesc\".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus