Luni,
28.11.2022
Cer Senin
Acum
-2°C

Sarbatoarea Bretaniei in Muzeul in aer liber

În perioada 10 - 13 mai va avea loc a doua ediţie a Sărbătorii Bretaniei, organizată de Asociaţia de Prietenie Ille et Vilaine-Sibiu şi Asociaţia Solidarité 35 Roumanie. În calitate de partener Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA, găzduieşte duminică, 11 mai, în zona Târgului de Ţară, între orele 11: 00 şi 16: 00, demonstraţii gastronomice cu specific tradiţional breton - clătite și galete.

De asemenea, Les Boucaniers vor susţine concerte atât la Târgul de Ţară cât şi la Cârciuma din Bătrâni. Grupul este format din opt muzicieni originari din Saint-Malo, care vor oferi publicului o selectie de cântece marinăreşti bretone.

Acelaşi grup va mai concerta sâmbătă, 10 mai, la cupola din Parcul Sub Arini între orele 12:00 – 16:00 şi la cafeneaua Welt Kultur, str. Nicolae Balcescu, atât sâmbătă, cât şi luni 12 mai, de la ora 19:00. Din programul evenimentului mai fac parte ateliere de muzică şi dansuri bretone ţinute la Liceul din Copşa Mică, luni, 12 mai şi în comuna Slimnic, marţi, 13 mai.

De asemenea, sâmbătă, 10 mai, de la ora 18: 00 în Sala de Expoziţii a Primariei Sibiu, va avea loc vernisajul expoziţiei „Bretagne, raconte- moi la mer!”

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus