Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Martin Frommelt verniseza la Sibiu expozita ARC

Seria ARC, a artistului Martin Frommelt ajunge şi la Sibiu, unde lucrările vor fi expuse în perioada 5-29 iunie, la Galeria de Artă Contemporană a Muzeului Național Brukenthal.

În perioada 2011-2012 artistul a pictat seria ARC, inspirată de vizita întreprinsă în Statele Unite ale Americii, în parcul național Arches din Utah. Au urmat apoi lucrări cu o tematică variată, pictate în atelierul temporar de vară, în format mare (de peste 10 m2 sau chiar mai mari), concepute fără ramă, iar în 2012 lucrări realizate în atelierul amenajat într-o veche lăcătușerie.

“La Sibiu artistul a adus o serie de tablouri datând din acești ultimi ani, pe care le expune pentru prima dată. Lucrări ale lui Martin Frommelt se găsesc în prestigioase colecții publice și private, precum Kunsthaus Zürich, Grafische Sammlung ETH Zürich, Albertina (Viena), Muzeul Kolumba (Köln), Kunstmuseum Liechtenstein, Hilti Art Fondation Liechtenstein, Mezzanin Stiftung für Kunst Liechtenstein”, spun reprezentanţii muzeului sibian.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus