Marţi,
06.12.2022
Innorat
Acum
7°C

Peste 370 de posturi disponibile in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu îi aşteaptă pe sibianii aflaţi în căutarea unui loc de muncă să treacă pe la sediul Agenţieie de pe strada Morilor, pentru a vedea care sunt cele 377 de posturi puse la dipoziţia celor interesaţi de angajatorii sin judeţ.

Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (281), Mediaş (61), Agnita (28), Dumbrăveni (4) şi Avrig (3).

„Din totalul locurilor de muncă, 87 se adresează persoanelor cu studii superioare - analist calitate, asistent social nivel superior, consilier juridic, consilier instituţie publică, inginer textile, inginer electronist, inginer mecanic, inginer producţie, manager zona, programator, proiectant inginer mecanic, psiholog, referent de specialitate, şef secţie, specialist resurse umane, tehnician gestiune stoc. Restul de 290 de posturisunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

the joker

Acum 8 ani

va rog pe aceasta cale sa ne informati si unde trebuie platita spaga in vederea ocuparii posturilor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus