Marţi,
14.07.2020
Parțial Noros
Acum
22°C

Ziua Mondiala a Mediului serbata la Sibiu cu un concurs de desene

05 Iunie 2014 18:06

Agenţia pentru Protecţia Mediului Sibiu a sarbatorit joi, 5 iunie Ziua Mondiala a Mediului, împreună cu elevii participanţi la concursul de desene “Protejăm astăzi planeta de mâine”. Copiii premiaţi au primit diplome şi cadouri - cărţi, rachete de badminton, rachete de tenis, mingi şi dulciuri.

“Câteva dintre obiectivele Agenţiei pentru Protecţia Mediului continuă, astfel încât trebuie să lăsăm pe fiecare să-şi facă treaba pe bucăţica lui, iar noi ne concentrăm atenţia pe activităţi de conştientizare a oamenilor cu referire la protecţia mediului. Activităţi ca cea de azi, ne dovedec că aceste acţiuni au efect, pentru că o altă prioritate, pentru noi, o reprezintă educarea tinerilor în spiritul ecologic”, spune Bogdan Trif, directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Sibiu.

La eveniment au mai participat subprefectul Lucian Rusu, viceprimarul Avrigului Daniel Ioan Cermonea şi directorul al GOA Avrig, Ilie Stoica. Reprezentanţii administraţiei publice locale Avrig au primit diplome pentru iniţierea şi implementarea cu succes a proiectului ”Aprilie, luna curăţeniei”, desfăşurat în perioada 1-30 aprilie în Avrig, zona turistică Valea Avrigului şi localitatea Mârşa.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

cetatean

Acum 6 ani

Adevarul este ca doar cu desene se poate sarbatorii la Mediu!...restul bucatariei este o continua surpriza!!!! Ar fi constructive ca sa se faca publice portetele si descrierea celor ce administreaza mediu, doar asa ca sa vedem cam in cat timp se vor rezolva problemele poporului.
Raspunde

draga cetatean

Acum 6 ani

De pe ce planeta ai venit? Esti incoerent si bati campii cu gratie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus