Joi,
22.04.2021
Ploi Scurte
Acum
9°C

Pentru soferi: "festina lente" caci e plin de radare

Poliţiştii sibieni anunţă că în acest sfârşit de săptămână vor lucra mai multe radare pe drumurile judeţului. ”Serviciul Rutier Sibiu desfăşoară în perioada 13-15 iunie o acţiune preventivă pentru reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora, produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. Poliţiştii rutieri împreună cu cei de ordine publică vor acţiona în sistem integrat, pe toate tronsoanele de drum din județul Sibiu, în special pe drumurile naționale și pe acele segmente de drum cu valori de trafic ridicate sau cu risc ridicat în producerea de accidente rutiere", se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. Pentru a fi mai eficienți, pe anumite tronsoane vor fi amplasate ”radare în cascadă”.
Aceste măsuri preventive, susțin polițiștii sibieni, sunt luate din cauza creșterii numărului de accidente: în primele 13 zile ale lunii iulie, în cele 50 de accidente înregistrate au murit cinci persoane, alte 41 au fost grav rănite, numărul celor răniți ușor fiind de 60.

Vizualizari: 171

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus