Miercuri,
30.11.2022
Cer Senin
Acum
6°C

Costa doar opt lei sa primesti pasaportul acasa

Începând cu data de 23 iunie cei care solicită paşapoarte simple electronice pot primi documentele acasă, contra cost. Tariful de expediere a documentelor de călătorie este de 8,68 lei şi se achită la primirea paşaportului, agentului firmei de curierat.

”Solicitanţii trebuie să-şi exprime opţiunea prin completarea unui formular - „cerere de livrare curier” - la ghişeul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple, din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Sibiu, în momentul depunerii cererii pentru eliberarea paşaportului simplu electronic”, au transmis joi reprezentanții Prefecturii Sibiu.

În situaţia în care solicitantul paşaportului simplu electronic optează pentru expedierea documentului de călătorie, prin servicii de curierat, la domiciliul sau reşedinţa titularului, ori după caz, la domiciliul sau reşedinţa persoanei care a formulat cererea, trebuie să completeze formularul „cerere de livrare curier”.

Amănunte despre taxele şi documentele necesare pentru eliberarea paşapoartelor sunt publicate pe www.prefecturasibiu.ro.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

:)))

Acum 8 ani

daca ar face asta cu toate actele, inclusiv schimbare buletin multa lume ar fi cu actele in regula. il am expirat de 3 ani...inca mai astept, poate poate. da\' la cozile voastre idioate nu stau...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus