Duminică,
04.12.2022
Cer Senin
Acum
4°C

670.000 de lei pentru noile proiecte de pe Agenda culturala. Astra Film primeste cel mai mult

16 proiecte culturale au fost depuse în cadrul celei de-a doua sesiuni de selecție pentru Agenda culturală 2014 a Sibiului, anunță reprezentanții autorităților locale. Pentru cele șase proiecte selectate vor fi alocați 670.000 de lei, se arată într-un proiect de hotărâre al Consiliului local Sibiu. Cea mai mare cofinanțare este propusă a fi alocată festivalului de film documentar Astra – 300.000 de lei. Pentru proiectul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, propunerea de cofinanțare este de 200.000 de lei, iar pentru Focus Festival – 90.000 de lei.
Celelalte trei proiecte selectate – aflate la prima ediție – primesc 50.000 de lei (Întâlnirea cu presa a Asociației de Înfrumusețare a Orașului Sibiului) și câte 15.000 de lei (Classic Junior Festival al Asociației culturale Play și O istorie prea puțin cunoscută: spațiile comerciale din centrul Sibiului istoric  al Muzeului Național Brukenthal).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus