Joi,
22.04.2021
Ploi Scurte
Acum
9°C

Furnizarea gazului, oprita pe 12 strazi din Medias

În prima parte a zilei de miercuri, pentru locuitorii a 12 străzi din capitala gazului românesc – Mediaș – va fi sistată furnizarea gazului metan. Cei de la E.On Gaz Distribuție susțin că această operațiune este necesară pentru dezafectarea unei alte conducte. Întreruperea furnizării va avea loc la ora 09:00 și va afecta Aleea Borsec, Aleea Eforie, Aleea Feleac și străzile Govora, Clujului, Turda, Predeal, Sinaia, Luduş, 1 Decembrie (între numerele 25 şi 44), Tomis (nr. 5,7 şi 9) şi Titus Andronic, potrivit anunțului făcut de E.On Gaz. ”Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15.00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, se mai arată într-un comunicat al companiei.
Numerele de telefon la care pot fi contactați cei de la E.On Gaz sunt  0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus