Sâmbătă,
03.12.2022
Cer Senin
Acum
3°C

Peste 430 de posturi vacante in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu îi aşteaptă pe sibienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă, să treacă pe la sediul agenţie de pe strada Morilor, pentru a consulta oferta angajatorilor, care cuprinde 433 de posturi. Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (259), Mediaş (73), Agnita (53), Cisnădie (22), Dumbrăveni (20) şi Avrig (1).

„Din totalul locurilor de muncă, 47 se adresează persoanelor cu studii superioare - asistent manager, funcţionar ghişeu servicii publice, inginer agronom, inginer autovehicule rutiere, inginer electronist, inginer producţie, kinetoterapeut, logoped, muzeograf, programator, proiectant inginer mecanic, şef secţie, recepţioner hotel şi psiholog. Restul de 386 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus