Duminică,
04.12.2022
Cer Senin
Acum
3°C

Rita Muresan, Doina Levintza si George Hojbota isi prezinta colectiile la Sibiu Fashion Days

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale verii, Sibiu Fashion Days, se va desfăura la sfârşitul acestei săptămâni, în Piaţă Mare. În 11 şi 12 iulie, începând cu ora 20:30, 18 dintre cei mai renumiţi designeri români, vin la Sibiu pentru a-şi prezenţa cele mai noi colecţii.

Colecţiile din prima seară sunt semnate de Rita Mureşan, Ana Radu, Nichi Cristina Nichita, Clară Rotescu, Paula Milea, Iza Vandee, Wandas Dream, Diamond Angel by Alex&Dina şi Minelli Boutique. Seara se va încheia cu un concert What's UP.

În cea de-a două seară, publicul sibian va putea admira colecţii semnate de Doina Levintza, Lena Criveanu, George Hojbotă, Ana Maria Cornea, Passion du Brasil, Sabres, Mirela Diaconu, Cosmina Englizian şi Curly Boutique by Consuela Baciu. Seara se va încheia cu un concert pe care îl va susţine Sore.

Evenimentul este prezentat de Nicolle Stanese.

“Sibiu Fashion Days este un eveniment care “îmbracă” Piaţa Mare, în modă şi muzică. Evenimentul nostru este gândit cu şi pentru Piaţa Mare. Acest loc este parte din farmecul lui, nu putem să îl "mutăm" pentru niciun motiv. Aşteptăm sibienii, indiferent de vreme. În condiţiile în care designerii, modelele, artiştii şi tot staff-ul evenimentului, sunt dispuşi şi pregătiţi să îşi ducă treaba la bun sfârşit în orice variantă a vremii, sunt convinsă că şi sibienii vor rămâne alături de noi şi vor sfida temperaturile scăzute, dacă o să fie cazul”, a spus Nicolle Stanese.

Sibiu Fashion Days, este un eveniment recomandat şi realizat în strânsă colaborare cu cel mai mare creator de modă din România, Doina Levintza, furnizorul oficial al Casei Regale din România şi cea care a susţinut peste 100 de prezentări ale brandului care îi poartă numele la Monte Carlo, Paris, Washington, New York, Londra, Praga, Geneva, Madrid, Japonia, China, Berlin, Bruxelles, Chicago. Totodată, Sibiu Fashion Days este unul dintre puţinele evenimente, pentru care Doina Levintza, realizează an de an, câteva ţinute.

A III-a ediţie Sibiu Fashion Days va aduce elemente inedite în ceea ce priveşte decorul podiumului, dar şi alte surprize pe care spectatorii sunt invitaţi să le descopere. Accesul la Sibiu Fashion Days este gratuit.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus