Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
2°C

Muzeul Astra este bine pregatit in caz de incendiu

În perioada 9-11 iulie 2014, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Căpitan Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu a organizat etapa interjudeţeană a concursurilor profesionale (sevicii private şi voluntare) pentru situaţii de urgenţă.

În clasamentul general, pompierii C.N.M. ASTRA au obţinut locul al III-lea, fiind recompensaţi cu diplomă de fairplay şi cu medalii individuale.

Serviciul privat pentru situaţii de urgenţă al C.N.M. ASTRA a participat la cele trei probe :pista de îndemânare şi viteză, ştafeta 4X100 de metri cu obstacole și dispozitivul de intervenţie.

Echipa aliniată la linia de start a fost compusă din: Adrian Lalu (şef lot), Ilie Melinte, C-tin Drăghici, Ştefan Haşegan, Ştefan Păucean, Liviu Velţan, Florin Streza şi Florin Herculea.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus