Joi,
29.09.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Peste 400 de locuri de munca in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu îi aştepată pe sibienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă să treacă pe la sediul de pe strada Morilor pentru a consulta oferta angajatorilor care cuprinde 449 de posturi disponibile.

Cele mai multe posturi vacante se găsesc în Sibiu (303), Mediaş (64), Agnita (60) şi Cisnădie (22).

„Din totalul locurilor de muncă, 66 se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator de reţea, agent de turism, asistent instrumentist, asistent manager, chimist, consilier juridic, director vânzări, dirijor, educatoare, inginer agronom, inginer autovehicule rutiere, inginer electronist, inginer producţie, logoped, muzeograf, programator, şef secţie, proiectant inginer mecanic şi recepţioner hotel. Restul de 383 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

kratos

Acum 8 ani

***www.sibiu.anofm.ro/descarc/Locuri.pdf
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus