Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Ioana Daniela Vonica, eliberata din arestul Politiei Capitalei

Curtea de Apel București a confirmat decizia luată săptămâna trecută de Tribunalul București, de a accepta cererea Danielei Vonica de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. De azi, Ioana Daniela Vonica ar urma să fie arestată la domiciliu pentru 30 de zile. Judecătorii au luat aceste decizii în contextul în care Ioana Daniela Vonica a plătit prejudiciul care i se impută. În Dosarul rețetelor false, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București estimează un prejudiciu total adus bugetelor publice de aproximativ zece milioane de lei: 8,322 milioane de lei din decontarea unor medicamente fictiv achiziționate și fictiv livrate în baza a aproximativ 1.100 de rețete false, plus alte 1,72 milioane de lei prin deducerea TVA-ului și a impozitului pe profit. Aceste din urmă sume sunt raportate la achizițiile fictive de medicamente realizate de societatea prin intermediul căreia funcționează lanțul de farmacii Rețeta.
Ioana Daniela Vonica a achitat prejudiciul, fără a-și recunoaște vreo vinovăție.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Ion

Acum 9 ani

Stimate domnule Deleanu, apreciez tenacitatea dvs., insa consider ca subiectul de presa familia Vonica este acum expirat. Ajunge! Nu merita mai multa atentie... Unul - R.I.P. - \"Zburator\", celalat \"voleibalist\" (pe faza de aparare = la primire)! Asta e! Riscurile inerente ale \"meseriei\" de om de afaceri roman post-decembrist !!! Va rog sa va concentrati (sau cum va place voua acum sa ziceti: sa va focusati) atentia pe alte subiecte cu impact major asupra Sibiului! Multumesc!
Raspunde

adi

Acum 9 ani

saracuta...o fi facut vreo zece credite la banca sa plateasca si va fii datoare toata viata.....sa facem o cheta s-o ajutam..
Raspunde

...

Acum 9 ani

criminalo ai luat banii de medicamente din fata muribunzilor..pentru mine esti mai rau decat o criminala! du-te dupa sotuto!
Raspunde

Evazi

Acum 9 ani

Ghiciti urmatoarea...
Raspunde

@Evazi

Acum 9 ani

Urmatoarea de luat in carici la DNA este Daciana Sârbu, nevasta Pontălăului.
Raspunde

Pt 3

Acum 9 ani

Esti un/o nesimtit/a! Sa-ti fie rusine!
Raspunde

pennyblame

Acum 9 ani

toti prostii posteaza si frustatii in necunostiinta de cauza !!!!!!!! daca nu sunteti din familie sau prieteni si vorbiti doar dupa ce va manipuleaza presa , abtineti-va daca nu stiti despre ce vorbiti ! si mai ales cu gandurile rele ! sunteti total departe de adevar!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus