Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Furnizarea apei va fi oprita in zona sediului Politiei

În prima zi a săptămânii viitoare, SC Apă Canal SA va opri furnizarea apei potabile în perimetrul delimitat de strada Revoluției, bulevardul Vasile Milea (între Alexandru Ioan Cuza și Calea Dumbrăvii) și Constantin Noica (între bulevard și strada Revoluției). Între orele 08:00 – 21:00, furnizarea apei va fi sistată pentru cuplarea unor noi rețele de distribuție construită în zonă. ”Lucrările sunt efectuate de către SC DPC SA în cadrul pachetului de lucrări de modernizare  a străzii Revoluției, finanțat de Primăria Municipiului Sibiu.  SC Apă Canal SA va pune la dispoziția consumatorilor o autospecială cu apă menajeră care va staționa pe bulevardul Vasile Milea, lângă fostul punct termic. Rugăm abonaţii să-şi asigure rezerva de apă”, se arată într-un comunicat al SC Apă Canal SA.
 

Informaţii suplimentare la Dispeceratul S.C Apă Canal S.A. Sibiu tel: 0269-222777. Telverde 08008202202”, anunț SC Apă Canal SA

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus