Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
8°C

460 de posturi vacante in judet

Sibienii sunt aşteptaţi la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, pe strada Morilor, pentru a consulta oferta angajatorilor din judeţ, care cuprinde 460 de posturi vacante. Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (333), Mediaş (77), Agnita (39) şi Avrig (11).

„Din totalul locurilor de muncă, 65 se adresează persoanelor cu studii superioare - analist cumpărări, consilier juridic, economist, director tehnic, inginer autovehicule rutiere, inginer de sistem în informatică, inginer electronist, inginer instalaţii pentru construcţii, inginer producţie, inspector resurse umane, kinetoterapeut, logistician gestiune flux, programator, proiectant inginer mecanic. Restul de 395 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus