Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Cine e interesat de un weekend de camping la barajul din Ighisu Nou?

Consiliul Local al Tinerilor din Mediaș organizează în perioada 22-23 august cea de-a 3-a ediţie a proiectului „Weekend de camping”.

Proiectul se va desfăşura la Barajul Ighişu Nou şi va cuprinde un campionat de fotbal, volei şi unul de tenis de masă, la care doritorii se pot înscrie apelând la unul dintre membri CLT, proiecţii de filme în aer liber, Olimpiada Consiliului Local al Tinerilor - care cuprinde 5 probe sportive, foc de tabără, karaoke, concert cu artişti locali dar şi un concert al cărui protagonist este Maximilian.

”Câştigătorii concursurilor vor primi premii din partea noastră şi asigurăm că premiile sunt foarte consistente. Este cel mai important proiect al Consiliului Local al Tinerilor pentru că are cel mai mare grup ţintă. Dat fiind faptul că proiectul nostru se numeşte „Weekend de camping” doresc să invit toţi tinerii din municipiul Mediaş să campeze alături de noi pe Baraj. Vă aşteptăm cu mare drag şi vă asigurăm ca distracţia va fi una pe cinste”, au transmis organizatorii.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus