Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

CSU Sibiu debuteaza cu victorie ȋn turneul amical din Austria

CSU Atlassib Sibiu a ȋnceput turneul de pregătire din Austria cu o victorie, după ce a ȋnvins formația BC Zepter Viena, cu scorul de 92:78.

”A fost un meci dominat de noi, de la cap la coadă. Sunt foarte mulțumit de modul în care au abordat meciul absolut toți jucătorii noștri. Să sperăm că va fi și mai bine”, a declarat Mircea Vulc, director CSU Atlassib Sibiu.

Marcatorii echipei sibiene au fost: Milos Bojovic (27 puncte), Levar Seals - 24, Slobodan Popovic - 13, Flavius Lăpuște - 9, Brandon Johnson - 7, Octavian Popa Calotă - 6, Brice Massamba - 4 și Gediminas Zyle cu 2 puncte.

CSU Sibiu mai are de disputat ȋncă patru meciuri, ȋn cadrul turneului amical din Austria, ȋmpotriva echipelor Arkadia Traiskirchen (12 septembrie), Sopron (14 septembrie), UBC Güssing Knights (16 septembrie) și BK Klosterneuburg (17 septembrie).

 

Sursă foto: contul de Facebook al echipei

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus