Marţi,
06.12.2022
Innorat
Acum
7°C

CSU Sibiu debuteaza cu victorie ȋn turneul amical din Austria

CSU Atlassib Sibiu a ȋnceput turneul de pregătire din Austria cu o victorie, după ce a ȋnvins formația BC Zepter Viena, cu scorul de 92:78.

”A fost un meci dominat de noi, de la cap la coadă. Sunt foarte mulțumit de modul în care au abordat meciul absolut toți jucătorii noștri. Să sperăm că va fi și mai bine”, a declarat Mircea Vulc, director CSU Atlassib Sibiu.

Marcatorii echipei sibiene au fost: Milos Bojovic (27 puncte), Levar Seals - 24, Slobodan Popovic - 13, Flavius Lăpuște - 9, Brandon Johnson - 7, Octavian Popa Calotă - 6, Brice Massamba - 4 și Gediminas Zyle cu 2 puncte.

CSU Sibiu mai are de disputat ȋncă patru meciuri, ȋn cadrul turneului amical din Austria, ȋmpotriva echipelor Arkadia Traiskirchen (12 septembrie), Sopron (14 septembrie), UBC Güssing Knights (16 septembrie) și BK Klosterneuburg (17 septembrie).

 

Sursă foto: contul de Facebook al echipei

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus