Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cindrea, la Congresul national PSD: "E momentul sa aflam adevarul despre Johannis. Nu-si tine cuvantul"

Din fața a 500 de delegați prezenți la Conferința județeană a PSD, Ioan Cindrea a vorbit către Congresul național al partidului, organizat vineri în sistem video-conferință. Mesajul președintelui organizației județene din Sibiu a fost unul în care primarul Klaus Johannis a fost atacat pentru că vrea să plece din Sibiu, pentru chiriile pe care le încasează și pentru că a fost alături de Traian Băsescu. ”Este momentul să aflăm adevărul despre Johannis. În primul rând nu-și ține cuvântul. Ca să obțină voturile sibienilor la primărie, a promis în campanie că nu va pleca din Sibiu, nu s-a ținut de cuvânt. Așa putem vedea deosebirea între ceea ce spune și ceea ce face. Victor Ponta în schimb și-a ținut promisiunea față de români. A promis că în prima ședință de Guvern va da înapoi salarii, pensii și ajutoare sociale tăiate. E o mare deosebire”, și-a început Cindrea cuvântul către Congresul național al PSD, organizat la Alba Iulia, congres la care organizațiile județene din țară au luat parte printr-un sistem de video-conferință.
Președintele PSD Sibiu l-a atacat pe candidatul ACL, Klaus Johannis, și pentru faptul că în trecut acesta a fost văzut ca un susținător al lui Klaus Johannis. ”În al doilea rând, ce spun sibienii? Că nu vor da voturi celui care, atunci când s-au tăiat pensii și salarii în perioada crizei din 2010-2011, acest cetățean al Sibiului se plimba cu Băsescu în Piața Mare! Cei care s-au pupat cu Băsescu în Piața Mare, nu vor pupa voturile sibienilor!”.
Mesajul lui Cindrea a făcut referire și la imobilele pe care primarul Sibiului le-a închiriat. ”Și mai e un lucru pe care îl spun sibienii: sătulul nu crede la flămând! Când ai 20.000 de euro venituri din chirii pe case, unele obținute prin alte mijloace decât cele legale, nu se poate să primești voturile oamenilor din Sibiu”, a adăugat Cindrea.
Și la Congresul județean al PSD Sibiu, cât și la Congresul național care a urmat imediat celui de la Sibiu, Victor Ponta a fost declarat candidat pentru Președinția României cu unanimitate de voturi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

86 comentarii

Ema

Acum 9 ani

...............! Nu ajungi nici la calcâiul lui Johannis ! Ciuma rosie nu are ce cauta in Sibiu ! Poate ne ajuta Dumnezeu sa scapam de voi, nemernicilor !!!
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

Pe tine gunoiule nu te-a votat nimeni, ne-am trezit cu tine, in schimb Iohannis a castigat alegerile tot timpul detasat. Promisiunea lui Iohannis fata de cetateni nu are nicio relevanta fata de ce zici tu. Ramai doar un gunoi care nu va face niciodata ceea ce a facut Iohannis in orasul asta. Jeg meschin.
Raspunde

mitzy

Acum 9 ani

subscriu!!! la Kremlin cu voi...acolo va e locul
Raspunde

WTF!

Acum 9 ani

Ce avem noi in imagine? o adunatura de lingai si fripturisti comunisti condusi de mai marele nelu cinstea,un zero barat,o nulitate penala a Sibiului....ZUM KOTZEN...cum ar spune un sas....
Raspunde

periscopu

Acum 9 ani

ba tu ai vindut Sibiu la altii n-ai nici un fel de reactie cand e atacat si furat acest judet,de ce nu l-ai luat la intrebari pe sefu tau de ce nu da terenul si bani ptr constructia unui nou spital,de ce suntem printre ultimile judete care primim bani de la buget desi contribuim tot printre primele de zeci de ani, pista de biciclete pe care ai facut-o e o bataie de joc.Vrem pe Bottesch la conducerea judetului,cine te-o ales pe tine in afara de romi,prosti si venetici. Jos cu ciuma rosie.
Raspunde

alba

Acum 9 ani

ba ce tupeu are asta acum dupa ce a pacalit un juder intreg ,ca la sibiu i-a dat bottesch o bataie precum johannism in 2000 la functia de primar nu se astimpara de 14 ani il sifoneaza pe la corupti psd cu dosare penale +face un imens rau sibiului .asta este precum basesescu utativa este ca un animal ranit si sfirtecat din toate partile ,ba nelutu cine vpteaza impotriva lui johannis in sibiu va fi raspunzaror in fata celor vtro 80 000 de semnaturi primite pentr-u canfidatura .ba redret ca se duce ca presedinte la cotricelu ,bar tara il cere la ce tepe si dezastru ati tras in bani publici ba bucurate ca se duce presedinte ca are un cripto -comunist de al vostru in 2016 s-a candideze la functia de primar si s-a se faca de ris cum teai facut tu in 2000 cind necunoscutu ,johannis tea umilit .asa se va intimpla si cu copy =paste 5 case si coabitatu tau sef [ponta ] ba voi astia de la psd sunteti toti niste sifonari si inainte de revolutie si acum si in democratia de dupa ,ba votati johannis daca vreti s-ascapam de cumetriile poltice ,ba ce pensi ati dat inapoi ce minciuni ,ba comunistule legea pensilor votata de tradatori vostri ,unpr +udmr de ce nu o schimbati se vede ca ati facut blat cum a facut seful tau [ponta [ blat s-a ramina basesescu presedinte la referendum cu actualu sinistru a transporturilor ,aia cu populatia de la recesamintu din 2011 si ca rasplata ia dat acest portofolui va s-a va construiasca pe bani publici ,turda -sebes si comarnic -iasov ,si nu asta care este finantata de UE cu bani gratisi sibiu -rm vilcea -pitesti giurgiu ,ba pe acest tronson se desfasoara 90 la suta din traficul din europa de vest spre cel de sud -est ,tu esti o calamiyaye pentr0u acest judet ,johannis mobilzeaza consilieri juderteni ca sunt majoritari di pune de un trferendum de suspendare pentr-u detractare a investitilor sibiului si judetului ,ca motive sunt destule [sabotarea constructiei noului spital regional ,renovarea tribunalului etc ] ba sibieno trezitiva s-a scapam debaroni si ciocoi rosii .este sansa lor s-a fure in continuare si subdezvoltare ,ba se tem ca se gata la furat ,s-au nu vedeti cum s-au asociat in al denigra toate televizinile de famile mafiote [antene ,romania tv ]ba aia sunt conduse de moguli penali care au sifonat bani cu ajutpru la gasca de interlopi care a condus tara in ultimi 24 de ani ,ba johannis nu a condus tara in ultimi 25 de ani ,au coduso ;ilescu ,constantinescu ,basesescu +fosti nomenclaturisi si odraslele lor si rezutatu se vede iei top 300 si noi saraci si fara perspectiva ,votati cu ochi inchisi si rezutatele le veti primi repede dupa 1 ianuarie
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

cine zice ca nu-si tine cuvantul...ma doare teasta !
Raspunde

bou\' de Cindrea

Acum 9 ani

Boul asta cu gura stramba si limba de lemn a pus mana pe spatii comerciale in centrul Sibiului si si-a bagat-o pe ma-sa in fata, cica ea-i \"intreprinzatoarea\" familiei! Cat incasezi, gangavule, din chirii? In opinia mea, e unul din cei mai ferventi pupinkuristi ai lui copy/paste. Un ordinar, un jeg, o scursoare.
Raspunde

@ toată propaganda lui Tândală

Acum 9 ani

Nu vă mai obosiți ! E moartă scroafa in coteț. CINEEEEE TÂACEEE SI FACEEEE......CINEEEE E GENERALUL PENTRU CARE MERITĂ..... penibil
Raspunde

gogu

Acum 9 ani

Numai cine nu vrea nu vede aroganta saxona a dlui primar! Votandu-l vom ramane fara primar de top. Ca presedinte nu va face mare lucru, ci jocul clicilor care l-au sprijinit in campanie asa cum au facut toti. Ce parere aveti de asta?
Raspunde

intrebare

Acum 9 ani

in sala langa stalp este unul care rade cu o pancarda . nu e fostul consilier al lui ariton , stanciu?
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Gogule, o părere proastă, ce părere să avem? De unde știi tu că va face jocul clicilor, ești mama omida sau oracolul din Delphi? Sau ponta va fi cavalerul dreptății și e mai bine să-l votăm pe el? Vezi că ești cam ridicol, Iohannis e sibian și știm prea bine cine e și ce a făcut pe-aici, cu bune și cu rele, și nu există termen de comparație între el și ceilalți contracandidați, deci suntem condamnați să-l votăm. Pur și simplu nu avem încotro.
Raspunde

johan

Acum 9 ani

Cindrea, cand ai candidat la primarie cate voturi ai obtinut tu din partea sibienilor si cate Johannis?
Raspunde

dle Joseph

Acum 9 ani

Niciunul dintre candidatii care va deveni peste noapte (Mihaela, dragostea mea) presedinte, nu va fi cavalerul dreptatii! Nici macar onor dl. primar! Poate oi fi ridicol, dar vad lucrurile in perspectiva. Pe noi, pe poporul acesta nu ne mai poate salva nimeni... As spune care ar fi o solutie, dar mi-e ca-mi sare toata lumea in cap...
Raspunde

@12

Acum 9 ani

Gogu este de fapt postac psd.
Raspunde

@12

Acum 9 ani

Gogu este de fapt postac psd.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Gogule, știu că ești un domn, dar permite-mi să îți vorbesc la persoana a doua singular, atitudinea ta mi-e binecunoscută, defetistă și complet pesimistă. Îți atrag atenția că dacă studiezi istoria o să observi că progresele s-au făcut cu pași mici, iar salvarea trebuie să vină de la noi, înșine. Deci, votând Iohannis e un pas mic înainte, e drept că nu va fi în stare să schimbe națiunea, dar cel puțin mergem un pic mai înainte, înspre occident. Cu alde ponta mergem înapoi, înspre ruși.
Raspunde

Cetatean

Acum 9 ani

Astia-s la Grand Restaurant in Dumbrava.Va dati seama ca au asteptat cu sufletul la gura terminarea\"pontiadei\" sa inceapa bauta ! Cum nu vii tu,Tepes Doamne....
Raspunde

T.Horatiu

Acum 9 ani

Personal nu cred ca poate rezolva ceva domnul Johannis prin TACERE! Domnul Victor Ponta a urcat incet dar sigur acolo unde se afla acum ... a fost la Tineretul Social Democrat , a invatat politica de la cei mai buni politicieni .... si daca nimeni nu a observat pana acum tine cu poporul Roman. VICTOR PONTA E ROMAN !!! Oamenii sunt foarte buni sa critice ... dar nu stiu cum e sa fi acolo sus si sa iei deciziile cele mai bune pentru poporul tau. Domnul JOHANNIS ESTE PRIMAR ! Avem nevoie de un om puternic care sa ia deciziile cele mai bune pentru tara noastra , avem nevoie de Victor Ponta , un om tanar si care lupta pentru tara lui!
Raspunde

T.Horatiu

Acum 9 ani

Doamne fereste sa iasa domnul Johannis presedinte .... ca dupa un mandat o sa fiti mult mai reticienti in mesaje .....si o sa regretati ca voii inima tarii(Sibiu) ati sustinut un sas la presidentie! Capul sus!Fiti mandrii ca sunteti ROMANI!!!
Raspunde

x

Acum 9 ani

bolnavule...numai saracii scot in evidenta nationalismul. Si Johannis este cetatean roman...
Raspunde

Odin

Acum 9 ani

Tu ti-ai respectat promisiunile facute la altar? Ti-ai lasat prima sotie pentru Amalia Balasoiu. De fapt si seful tau si-a lasat familia pentru a se insura politic.
Raspunde

@19-20

Acum 9 ani

Vreo problema ca e sas? Sau ca nu e ortodox? Si ponta sincer nu are nicio calificare nici de prim ministru nici de presedinte. Daca ar fi sa facem o comparatie: sa mearga iohannis si cu ponta la o multinationala pentru postul de manager. Iohannis a fost inainte inspector scolar general, munca de conducere, ponta a fost procuror adica soarece de birou ... la ponta nici macar nu s-ar uita. Pe langa toate astea, de la cine a invatat copilul pericol al olteniei? De la nastase? De la iliescu? de la gioana? (hai sa zicem ca gioana mai are ceva in cap) De la domn profesor?
Raspunde

adiarc

Acum 9 ani

ce nenorocit...a inaugurat doar lucrari incepute de Bottesch...el personal n-a facut nimic...la fel ca Psd-ul ...singurele autostrazi inaugurate sunt cele lasate in stadiu avansat de Boagiu
Raspunde

Alin

Acum 9 ani

Asa este,Cindrea are dreptate.A mai vrut Johannis sa fuga o data de la Sibiu dar nu a i-a iesit,apoi pentru a ajunge primar promitea ca nu va mai pleca de la Sibiu!Ce incredere imi mai inspira omul asta ca sa-l votez.Johannis este un mincinos din gasca lui Basescu!
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

Ar fi cea mai mare greseala a acestei tari daca ar vota cu Iohannis!Va dati seama ca daca din \"meditatii\"de la Primaria Sibiu a reusit sa-si cumpere 6 case,va las pe voi sa va imaginati ce imperiu imobiliar si-ar crea acest om daca ar ajunge presedinte(din banii nostri).
Raspunde

Emilia

Acum 9 ani

Eu personal nu am de gand sa ma vand nemtilor!!!!!!!!!!!!!!!Desteapta-te romane!!!!!
Raspunde

Agent imobiliar

Acum 9 ani

Mi-am pierdut toata increderea in gunoiul de Iohannis din momentul in care s-a aliat cu hotii de la Bucuresti. Si-a aratat adevarata fata!!!!!!
Raspunde

Profesionalism

Acum 9 ani

Am vazut si eu acest eveniment la TV.O organizare exceptionala.Nu a mai existat nici un partid vreodata care sa organizeze un asemenea eveniment.Gasca ACL nu poate organiza evenimente de acest fel,doar evenimente penibile de genul : Cineeeee...taceeeee.....si....faceeeee?Hahahaha.Pai asta e discurs politic fratilor?:)))
Raspunde

Iohannis-UN CARACTER URAT!

Acum 9 ani

Prost, agresiv, incult, greoi la minte, arogant, un dictator in fasa! SIBIENI, sa scapam de acest NERUSINAT.
Raspunde

KWIL

Acum 9 ani

E mai bine să rămână primar pentru Sibiu. Iohannis cunoaște toate doleanțele sibienilor. La București nu poate face nimic pentru că nu are cu cine. Cu oltenii , cu moldovenii? MONICA MACOVEI E SOLUTIA!
Raspunde

flaviu

Acum 9 ani

Mutulica,mutulica,cum ai putea sa reprezinti interesele tarii daca tu Taci si in momentul in care spui ceva o faci foarte prost.Cum poti sa spui ca tu investesti in imobiliare si nu in copii?Pai copii de azi sunt viitorul Romaniei.
Raspunde

Elena

Acum 9 ani

Cum e posibil sa nu deschidem ochii nici acum in al 12-le-a ceas? In ce tara trăim domnilor ? Cum va puteți imagina ca domnul Johannis poate conduce o tara cum \"zice \" ca a condus Sibiul? Oare o tara întreaga stie cum arată Sibiul in realitate ? Va invit dragi cetățeni ai acestei Națiuni sa Vizitați Sibiul real ! Noi avem nevoie de fapte nu vorbe iar In prezent eu vad fapte in mandatul lui Cindrea , despre ce vorbim ! Oricine are ochi poate vedea numai cine nu vrea nu face asta!
Raspunde

Sebi

Acum 9 ani

Iohannis la Sibiu nu marioneta lu basescu si blaga la bucuresti !
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Moamăăă, ce mobilizare! Bravo, ciocoflendărilor pesediști.
Raspunde

KWIL

Acum 9 ani

E mai bine să rămână primar pentru Sibiu. Iohannis cunoaște toate doleanțele sibienilor. La București nu poate face nimic pentru că nu are cu cine. Cu oltenii , cu moldovenii? MONICA MACOVEI E SOLUTIA!
Raspunde

din saliste

Acum 9 ani

iarasi se cenzureaza? pacat! O parere neutra nu strica, dar se pare ca va deranjeaza....
Raspunde

@ joseph

Acum 9 ani

Să-i vezi în campanie! Au o mașinărie de partid pe care din păcate alți candidați nu o au. Iohannis și liberalii au bani, Ponta mulțimea, Udrea serviciile. Monica Macovei are caracterul și respectul UE.
Raspunde

politrucul

Acum 9 ani

Cineeee comunicaaaa maaai bineee cand taceee? Ciolannis, boul baltii! Cineee a vanduuuut copiiiiiii la kil? Ciolanniiiiis! Cine a furat case cu acteeee false? Ciolanniiiiiis! Cineeee-i uraste pe romanii si-i considera rasaaa inferioaraaa? Ciolannissss! Ciiine-i un politruc prost si ingamfaaaaat? Ciolanniiiiiisssss!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

27, Emilia, da\' cine dracu\' te cumpără pe tine???
Raspunde

vasiladi

Acum 9 ani

fdgr este mostenitorul grupului etnic german,hitlerist,antiromanesc iohanis ii de la pnl !!!!!!!!!!
Raspunde

iote cum apar şi dispar

Acum 9 ani

Va \"creapă\" venele la toţi sărind să luaţi apărarea popândăilor PSD.Mergeţi la Transilvania să vedeţi concurs internaţional de judo cu iz de mititei şi caş.O zi o să vă mai aveţi adrenalină, se duce injecţia de ieri.
Raspunde

mediesean scarbit de b(v)oi !

Acum 9 ani

Cand vad atata dragoste de Iohannis (sasul) la sibienii romani, ma apuca greata. Si toate astea in numele \"avantajelor formidabile\" pe care le-ar aduce de la nemti. Nu sunt nationalist dar voi vota orice in afara unui sas sau ungur la postul de Presedinte al Romaniei atata timp cat in Germania nu va fi ales un turc in postul de Presedinte ! Si asta in virtutea celor 4 milioane de turci (nu 4oo de sasi in Romania). Desi sunt PSD -ist mandru de coloratura mea, daca IPOTETIC nu ar iesi Ponta, atunci mai bine voi vota cu Elena Udrea. Asta inseamna alegere rationala! P.S. Tot respectul pt. un neroman daca demonstreaza valoare si loialitate (vezi cazul Raed Arafat!!!!). Evident ca nu este cazul: Iohannis.
Raspunde

cvorum

Acum 9 ani

Ştiţi cum s+a întâmplat aicea?Cindrea şi ai lui, au răsuflat uşuraţi când a plecat grotescul alai, iar dis de dimineaţă erau la refacere.După postările apărute la primele ore, a sunat alarma şi au început băieţii propagandişti să emane din(singurul dealtfel)puţul gândirii proletare.
Raspunde

mediesean scarbit de b(v)oi !

Acum 9 ani

Cand vad atata dragoste de Iohannis (sasul) la sibienii romani, ma apuca greata. Si toate astea in numele \"avantajelor formidabile\" pe care le-ar aduce de la nemti. Nu sunt nationalist dar voi vota orice in afara unui sas sau ungur la postul de Presedinte al Romaniei atata timp cat in Germania nu va fi ales un turc in postul de Presedinte ! Si asta in virtutea celor 4 milioane de turci (nu 4oo de sasi in Romania). Desi sunt PSD -ist mandru de coloratura mea, daca IPOTETIC nu ar iesi Ponta, atunci mai bine voi vota cu Elena Udrea. Asta inseamna alegere rationala! P.S. Tot respectul pt. un neroman daca demonstreaza valoare si loialitate (vezi cazul Raed Arafat!!!!). Evident ca nu este cazul: Iohannis.
Raspunde

Mandru ca sunt roman

Acum 9 ani

Sunt scarbit de cata rautate aveti in voi, de cat de usor va vindeti! Tara asta o sa se duca de rapa cu oameni ca voi! Da!! Voi!!! Cei care ati fost pusi sa comentati impotriva psd ului la conferinta de ieri! Rusine sa va fie! Johannis nu va putea fi presedintele romaniei atat timp cat niciun roman n a ajuns si nici n o sa ajunga la conducerea germaniei!!!!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Băi, \"agramatule\" pe unde dracu umbli??? Vino și ia-i la refec pe guguștiucii ăștia!
Raspunde

Anti Cindrea

Acum 9 ani

Pai ma obositule tu inca din campanie nu ai facut altceva decat sa ataci adversarii, dar mai ales pe Johannis. Acum vi si arunci iarasi cu noroi pe el ca sa te scoti tu si partidul tau de 2 lei. Ia fa bine si cladeste si tu ceva in Sibiul asta asa cum a facut Johannis si dupa aceea vino sa ne spui noua care din voi e mai cocos. Acum dupa 4 mandate ar putea pleca oriunde vrea el pentru ca, dupa parerea mea, si-a indeplinit cu succes multe din planurile initiale. Mi-e scarba de tine de cand umblai pe Semaforului cu gasca ta platita de pupincuristi si imparteai pixuri si bichete la trecatori...afisai o imagine de boschetar care se agata de trecatori chiar daca trebuia sa treci strada incontinuu ca sa te legi de toti oamenii. Pai asa se face campanie bai tarane? Sa fugi tu dupa oameni pe strada cu cutiile de pixuri in mana? Pai asa face un om care se vrea edilul orasului? Rusine tarane!!!
Raspunde

pro în general

Acum 9 ani

Dacă mașinăria PSD se pornește e vai de candidatul Iohannis. Doar o femeie puternică cum este europarlamentarul nostru, d-na Monica Macove,i poate desluși secretul achizițiilor, din meditații, a 6 case.
Raspunde

Vlad

Acum 9 ani

PRO PONTA !!! ANTI JOHANNIS!!!
Raspunde

concluzia

Acum 9 ani

Pfoai, ma apuca greata, s-o mobilizat shleata psd-isto comunista,deranj mare in interioru ciumei rosii. Ati facut tara praf, dati-va deoparte ca sunteti varza a la cluj, se vede ce bine ati condus de 25 de ani tara si romanii.Suntem ultimii in toate topurile europene, ba mai mult si in urma multor tari africane. VOTATI JOHANNIS DE VRETI TARA EUROPEANA DE NU VA FI VAI DE NOI
Raspunde

nume

Acum 9 ani

bai psd vati imultit dupa panarama facuta la adunarea de la alba ,ba nelu [cindrea ] teai dat in stamba teai facut de tot risu ,ai aratat cit esti de frustrat de ascensiunea lui ,johannis ,ba aia teaau aplaudat din complezenta ,si-au dat seama cit de complexat esti si ai ramas cu sechele ,cam instilu asta o sal bata si pe seful tau copy -paste 5 case si plagiatore de meserie ,ba problema tarti este reindustrializarea si infrastuctura careeste cea mai slaba din europa ,ba primul lucru care il va simti romani dupa ce va ajunge ,johannis la cotroceni ,va fi ca va cirvula liber in spatiu senghen al doilea justitia va fi depolizarta si veiti vedea tot mai multi ciocoi rosi si nu num,ai cu catuse in direct dupa modelu ,felix pripon ,investitori vor avea incredere s-a ivesteasca in tara ca unai cind vorbeste pe limbaju lor si unai cind voi valahi ce spuneti seara dimineata este fis ,ba votati johannis daca vreti s-a scapati de cumetriile politice ,astia de la psd sunt disperati uitativa cum s-au inmultit postaci astia toti sunt abonati la locurile de munca alea la bugetat ,vreo 40 din alea 11 000 promise ,pina atunci folositile tot pe alea 40 000 create de ,johannis , ,dupa dezastru in care a adus industria astia de se dau patri -hoti ,ba tu ala de mediasi esti un mare frustrat sunt convins ca nu te scoli dimineata s-a te duci la servici esti tot unu de ala din sugativele la bani publici ,va estre frica ca va taie de conductele cu bani sifonati si se incheie risipa si jafu la bani publici ,sunteti disperati ,si tu bai regatene dute la vilcea ca au ramas bloacele goale dupa ce va inchis ,copy -paste olchimu ai posibilitatea sa-l depasessti pe copy -paste la numaru de case vinzi casa care tia dato primaria pe breter si cumperi tot cartieru ostroveni ,dute dacos te asteapta
Raspunde

@ mediesan alias bou

Acum 9 ani

Tu nu esti mediesean, esti un venetic cu interese, de erai mediesan te durea evolutia Mediasului si votai un sas. V-o spus Bottesch ca vrea sa va dezvolte nordul judetului,da unii \"destepti\" ca tine au votat actualu jupin al judetului, acum asteptati ca nu va mai face nimeni nimic, va aduce jupinu cintec, joc si tam tam. Si uite asa din cel mai dezvoltat oras industrial al tarii raportat la nr. de locuitori ati ajuns vai mama voastra. Mai votati si in viitor tot atit de \"responsabil\" tot felul de patrihoti patriotarzi foarte atenti ptr. buzunarele si interesele lor.
Raspunde

Cosmin

Acum 9 ani

Sfatul împărăţiei, ştiind hotărârea împărătesei, lăsată cu grai de moarte, se tot ţinea de câra împăratului ca să se însoare, şi mai multe nu. El se tot împotrivea cu fel de fel de cuvinte. Dacă văzu şi văzu că scăpare nu este, se lăsă şi el după sfatul mai-marilor împărăţiei. Dete condurul răposatei împărătese şi doi trimişi ai Sfatului împărătesc răzbătu ţări şi cetăţi, căutând la cine s-ar potrivi condurul. Nu trecu mult şi se întoarseră precum se duseră, fără nici o ispravă. Pasămite, condurul nu se potrivi la nici o fată de împărat, la nici o cucoană, la nici o jupâneasă, la nici o ţărancă, ba chiar la nici o roabă. Împăratul nu mai putea de bucurie de această întâmplare. Condurul sta d-a pururea pe masă în cămara împăratului. Oricine voia să-l încerce avea toată voia. Într-una din zile când împăratul ţinea sfat cu boierii cei mari pentru trebile împărăţiei, iacă şi fie-sa că vine şi se juca şi se zbenguia p-acolo prin cămară. Trecând şi pe lângă masă şi văzând condurul, îl ia şi îl încalţă; când, ce să vedeţi d-voastră, cinstiţi boieri, parcă fusese d-acolo. Începu a alerga iară după jucării, ca un copil ce era. Ea luase condurul fără să ştie al cui este şi pentru ce stă pe masă. Când văzură boierii una ca aceasta, rămaseră înmărmuriţi de uimire. Ce să facă ei? Hotărârea împărătesei era lămu Să nu văduvească împăratul după pristăvirea ei, ci să ia pe aceea la care se va potrivi condurul ei. Să lase pe împăratul să văduvească pentru că nu s-a potrivit condurul la nici o muiere, călca jurământul împărătesei de la ceasul morţii sale; să silească pe împăratul să ia de soţie pe fie-sa, se temea de Dumnezeu. Ce să facă dar? După multe chibzuiri, Sfatul împărăţiei găsi cu cale că împăratul n-ar păcătui de ar lua de soţie pe fie-sa, fiindcă aşa lăsase cu sufletul împărăteasa şi pentru că Dumnezeu chiar orânduise aşa, deoarece la nimeni de pe lume nu se potrivise condurul răposatei. Numaidecât mai-marii ţării ziseră fetei să se gătească de nuntă. Acum altă nevoie. Nici fata nu voia să ia pe tată-său de soţ. Ea zise: – Unde aţi mai auzit, boieri dumneavoastră, batjocură ca aceasta, să ia tatăl de soţie pe fie-sa. – Nu te supăra, domniţă, şi nu fii aşa ţanţoşă. Are să curgă multă apă pe gârlă până s-ajungi a cunoaşte tainele împărăţiei ca noi. Şi apoi, răposata maica împărăţiei tale, cea atât de vestită în lume de cuminte, a lăsat cu sufletul ca împăratul, tatăl tău, să nu văduvească, ci să se însoare cu aceea la care se va potrivi pe picior condurul ei. – Căutaţi, mai zise fata, şi găsiţi pe vreuna la care să se potrivească condurul mamei pe piciorul ei. – Am răzbătut, răspunseră boierii, împărăţii şi cetăţi, târguri şi cătune, am încercat şi la bun şi la rău, la tinere şi la bătrâne, la femei de neam şi la de cele proaste, până şi la roabe, şi la nimeni nu s-a potrivit. Dumnezeu ne-a arătat pe aceea pe care împăratul nostru trebuie să o ia de soţie. Văzând fata că n-are încotro, ceru timp de trei zile în care să se gândească şi apoi să-şi dea răspunsul. Şi trecând în cămara ei, se puse pe un plâns, de să te ferească Dumnezeu; vărsa nişte lacrămi cât pumnul şi suspina de să-i spargă pieptul. Plânse ce plânse, dară văzu că de la plâns nu câştigă nimic. Se duse deci la dădaca-sa, îi spuse cele întâmplate şi îi ceru sfat. Dădaca, după ce se gândi şi se răzgândi, îi zise să ceară a i se face trei rânduri de haine: unul de aur, altul de mărgăritar şi al treilea de diamante, şi să spuie că după aceea se va găti. Cererea ei se îndeplini tocmai pe tocmai. În vremea aceasta, dădaca îi pregăti toate cele trebuincioase spre fugă. Când îi aduse hainele, îi mai zise o dată să se gătească de nuntă. Fata răspunse că este gata. Boierii rămaseră mulţumiţi, auzind răspunsul fetei; ei crezură că în cele din urmă ea a cunoscut că trebuie să se supuie Sfatului împărăţiei. Seara, îi aduse şi dădaca cele spre fugă. Îşi băgă hainele cele frumoase ce le căpătase în desagi, se îmbrăcă cu o piele de măgar pe care i-o adusese dădaca şi fugi. Ascultaţi, boieri, cuvântul din poveste; Căci d-aci nainte mai frumos îmi este. Fugind fata împăratului de la curtea tătâne-său, apucă pe căi dosnice, pe cărări neumblate de picior de om. Ea se feri ca să nu o vază nimeni, şi fugi şi fugi, până ce ieşi din împărăţia tatălui său. Trecând hotarul, îi mai veni niţică inimă. Unde până aci umbla cu moartea în sân, acum se mai linişti olecuţă. Merse ce merse, şi ajungând la curtea împăratului locului aceluia, se puse la poartă cu chip umilit şi smerit. Iară dacă ieşi bucătăreasa şi o văzu, i se făcu milă de dânsa şi înduplecându-se de rugăciunile ei, o primi înăuntru. Spuse şi împărătesei că o fată sărmană şi nenorocită a năzuit la curtea împărătească şi o rugă ca să o primească să fie găinăreasa curţii. Împărăteasa se înduioşi când auzi că o sirimană nevoiaşă cere adăpost de la dânsa şi porunci ca să o puie îngrijitoare de găini; dară ea, bucătăreasa, să răspundă de dânsa. Fiind sub ascultarea bucătăresei, fata de împărat se silea în toate chipurile să-i fie pe plac. Unde să se adune ea cu celelalte slugi din curte? Unde să scoată ea un cuvinţel de pâră sau de zâzanie? Unde să calce ea cuvântul bucătăresei şi să se amestece în certurile şi becisniciile celorlalţi? Ferit-a Dumnezeu! Ea îngrijăa de păsările din curtea împărătească, ca de ale dânsei; după ce deschidea coteţele, şi le da de mâncare, apoi le cuibărea, punea cloştile şi vedea de pui, mai cu milă decât cloştile. Mâncarea şi apa, mai cu seamă, nu le lipsea niciodată. Iară dacă isprăvea treaba cu găinile, venea pe lângă bucătăreasă şi-i da şi ei ajutor. Toţi slujbaşii curţii o luau în nume de bine, văzându-i vrednicia, şi toţi aveau milă de ea. Se dusese vestea până la împărăteasa de hărnicia, de bărbăţia şi de curăţenia de inimă a găinăresei. Împărăteasa ceru să i se înfăţişeze ca să o vază şi dânsa. Smerenia, nevinovăţia şi sfiala ce băgă de seamă împărăteasa la găinăreasă îi plăcu. Ea porunci bucătăresei să o ia mai de aproape, spre a nu cădea în gurile bârfitorilor. Nu trecu mult şi împăratul cu împărăteasa şi cu fiul lor fură poftiţi la nuntă la un alt împărat. Ei se duseră. În ziua aceea se ceru şi găinăreasa de la bucătăreasă cu rugăciune ca să o lase să se ducă şi ea prin cetate, să se mai răsufle puţintel. Bucătăreasa îi dete voie. Găinăreasa se îmbrăcă cu hainele de aur şi zicând:\"Lumină înainte, întuneric înapoi, nimeni să nu mă vază ce voi face\", se duse ca vântul şi, ajungând la nuntă, se prinse în horă tocmai lângă fiul împăratului. Acesta cum o văzu, îi căzu tronc! la inimă. Se îndrăgosti după dânsa, vai de lume! El o întrebă a cui fată este, şi de unde. Ea îi spuse alte gogleze. Iară el tot vorbind cu dânsa, îi luă un inel şi nu mai voi să i-l dea. Când fu înde seară, ea, cu grijă, iară zise vorbele ce zisese la venire, şi pieri ca o nălucă din mijlocul horei. Bucătăreasa o certă că prea zăbovise. Ea îşi ceru iertare şi se făgădui că altă dat nu va mai face aşa. Fiul împăratului nu mai putea de inimă rea, că-i scăpase aşa bucăţică bună. După niţel timp, acest împărat fu iarăşi poftit la o nuntă de împărat. Fiul împăratului se duse şi el cu tată-său şi cu mumă-sa. Găinăreasa se ceru şi ea de la bucătăreasă. Şi căpătând voie se duse, ca şi întâi, îmbrăcându-se în hainele cu mărgăritare. Se prinse în horă, iarăşi lângă fiul împăratului. Până seara nu jucă cu altul, decât numai şi numai cu dânsul. Când dete în amurg, ca şi de la rând, ea pieri. Să se prăpădească fiul împăratului de părere de rău că o pierduse. Nu-l mai încăpea locul. O căuta prin toate părţile, dară ia-o de unde nu e! Se întoarse dară cu inima zdrobită. Un fel de lâncezeală îl cuprinse. Găinăreasa, îndată ce se întoarse acasă, iute, iute, se îmbrăcă iarăşi cu pielea de măgar, şi căuta de găini cu voie bună şi tot cântând. Mai trecu ce mai trecu, şi iarăşi fu chemat împăratul la o nuntă a altui împărat. El se duse iarăşi cu fiul său. Se ceru şi găinăreasa în ziua aceea. Dară bucătăreasa nu mai voia să-i dea drumul. Abia, abia, după multe rugăciuni, şi cu făgăduinţa de a nu se mai cere niciodată, se înduplecă bucătăreasa a-i da voie. Se îmbrăcă deci în hainele sale cele cu diamante, şi zicând vorbele cele ce o ascundeau de la ochii oamenilor, ea se duse şi se prinse în horă iarăşi lângă fiul împăratului. Acesta, cum o văzu, îi veni inima la loc, fiindcă fata cam întârziase. Fiul împăratului juca ce juca, şi tot se uita la dânsa, parcă o tot pierdea din ochi. Şi în adevăr avea şi ce vedea. Aşa de bine îi şedea gătită, de părea că este o zână. Sclipea diamantele de pe dânsa de luau ochii celor ce se uitau la dânsa. Fiul împăratului era mândru nevoie mare! fiindcă zâna numai cu dânsul jucă cât ţinu hora. Şi unde se rotea pe lângă dânsa şi se îngâmfa ca un curcan. Iară când fu a da înde seară, găinăreasa pieri iarăşi ca o nălucă. Când văzu fiul împăratului că zâna lipseşte, atâta îi fu. Căzu la grea boală. Pasămite prinsese lipici. Se aduseră toţi vracii, toate babele şi toţi cititorii de stele; rămaseră însă ruşinaţi, căci n-avură ce-i face. Atunci fiul împăratului spuse mă-sii că până n-or găsi pe fata la care se va potrivi inelul ce-i dete el, nu se va face bine. Mumă-sa rugă pe împăratul să asculte rugăciunea fiului lor. Iară împăratul porunci să umble nişte boieri din casă în casă să încerce inelul, şi la ce fată ori muiere se va potrivi, să o aducă cu cinste la curtea împărătească. Umblară boierii şi răzbătură toate colţuleţele, şi ca să se potrivească inelul la cineva, ba. Se întoarseră deci cum s-au fost dus. Să se dea fiul împăratului de ceasul morţii, de ciudă, când auzi una ca aceasta! În cele mai de pe urmă porunci să se cerceteze şi prin curtea împărătească. Chemă de faţă pe toate muierile, slujnicile şi roabele. Toate se grăbiră a veni. Încercă inelul şi la nici una nu se potrivi. Pasămite pe găinăreasa o uitaseră toţi cu totul. Bucătăreasa îşi aduse aminte şi spuse împărătesei de dânsa. – Să vie şi ea, să vie şi ea, răspunse împărăteasa. O aduseră cu nepusă în masă, căci ei nu-i prea era voia să se dea la iveală îmbrăcată în pielea de măgar. Dară cine o ascultă! Cum o văzură slugile, se umflară de râs. Ea, cu capul plecat şi plină de ruşine de batjocura tuturor slujitorilor, veni şi cu sfială se apropie. Cum îi puse inelul, parcă fu de acolo; şi de unde să nu fie aşa! Cum auzi fiul împăratului că s-a potrivit inelul, odată răsări ca din somn. Porunci de o aduse în faţa împăratului. Acestuia nu prea îi venea a crede că fiu-său să fi căzut la boală pentru o aşa netrebnică, şi cât p-aci era să-i oropsească. Fiul împăratului şi mumă-sa căzură cu rugăciune la găinăreasa ca să se facă cum era la nuntă. După mai multe tăgăduiri, se înduplecă şi, ducându-se în cocioaba ei, se îmbrăcă şi apoi veni sus, îmbrăcată şi frumoasă ca o zână. Împăratul bleojdi ochii la dânsa şi rămase mult timp uimit de frumuseţea ei. Văzu şi el acum că bună bucăţică îşi alesese fiul lui. Atunci împăratul îşi scoase stema din cap şi o puse în capul fiului său; tot aşa făcu şi împărăteasa, puind stema sa în capul găinăresei. Fiul împăratului o dată sări din pat. Pare că nu mai fusese bolnav de când lumea. Atunci găinăreasa, după stăruinţa tuturor, îşi spuse toată istoria. Nunta se hotărî şi împăratul, tatăl găinăresei, fu şi el poftit. Acesta când văzu pe fie-sa la cununie, rămase ca trăsnit de Dumnezeu. El o credea pierită, socotind că-şi făcuse seamă singură. Apoi se veseliră veselie împărătească, şi trăiră cât trăieşte lumea, bucurându-se în pace de toate fericirile pământeşti.
Raspunde

Mediesan

Acum 9 ani

@53 Băiete cred ca nu ai fost în viața ta în Mediaș din moment ce susții ca se văd progrese după primarul sas de la Mediaș. Bețivul ăla pdl-ist a dus orașul în ultimul hal,dezastru.Oameni fără serviciu, străzi dezastru și asta doar din cauza sasului.Nu a făcut nimic pur oras
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Sa dispara SECERA si CIOCANUL din orasul nostru.
Raspunde

Acum 9 ani

Ai DREPTATE !!! Un moldovean betiv ! Si are tupeu tipic de molodvean. Se compara cu nemtii ca si cum ar fi daca il cheama Neamtu.
Raspunde

super concluzie

Acum 9 ani

Pun pariu ca 99% din masinaria propagandista psd-ista mobilizata aici impotriva lui Johannis are probleme grave ce justitia, sau beneficiaza de primire de foloase necuvenite de exemplu pensii,salarii, functii platite bine din bani publici, tradus mafia din cauza careia este saracie in tara.
Raspunde

@sibian

Acum 9 ani

atunci cu ce pzd m-atii o sa mai seceri si cu ce pl mea o sa mai ciocanesti ?
Raspunde

@55

Acum 9 ani

n-ai inteles nimic din ce ti-am scris,o fost vorba de CJ, acum o duceti bine sub asta, infrastructura varza- am fost stai linistit.
Raspunde

@58 tampita concluzie

Acum 9 ani

Cred caputini psd-isti sunt implicati in mai multe scandaluri decat iohanis ( trafic de copii, retrocedari ilegale, lucrari de peste 100 mil euro atribuite ilegal ...etc)
Raspunde

Johann

Acum 9 ani

ba voi aia toti care credeti ca Iohannis nu e de ales presedinte, alegeti un cocarlan de-al vostru, care va duce tara asta in insolventa, va lua Justitia, toti criminali PSD vor fi liberi, veti fi furati, si va ve-ti plange ca nu va e bine, dar vreti un presedinte Roman. Dar nu veniti sa cautati munca in Germania, nu va plangeti ca sunteti furati la pensii, la salarii, la impozite marite. Asa meritati fraierilor. Timp de sute de ani nu ati fost in stare sa va ridicati ca popor, stiti numai sa va injurati si sa va ametiti cu minciuni. Ce ati realizat in ultimi 100 de ani??? Nimic. Fara straini nu ati facut nici o data ceva de folos. Stati cu Ponta, asta va doresc, o sa plece firmele straine, si veti munci la firmele voastre romane, de care sunteti asa de mandrii, care nu va vor plati salariile, care va lasa sa munciti la negru. Fiecare popor isi merita alesii. De la primul razboi mondial sunteti codasi in Europa si asa o sa ramaneti cu Ponta si prietenii lui. Votati-l !!! Iohannis sa se retraga din primarie, sa intre in pensie si sa aveti un primar Roman la Sibiu, si va garantez ca in 5 ani va fi praf la Sibiu. Va doresc succes!! Asta meritati!! Alles Gute!!
Raspunde

socialistul

Acum 9 ani

Imi face impresia ca \"PUIU\" (Suditu) si-a vopsit sprencenele. Asa-i.
Raspunde

alzara -adevarul :

Acum 9 ani

Relatiile politice Basescu -Iohannis au inghetat in primavara 2008 cand, la instigarea presedintelui Thelmann -(raposatul primar sas al Mediasului ales in siajul lui Iohannis in 2004) a ttecut impreuna cu intreg FDGR Medias la PDL incalcand cuvantul de onoare al intelegerii preelectorale PD -PDL -PNL -FDGR -de a nu accepta murari intre partide inainte de locale. Thalmann a trecut -si castgat -la PDL in urma unei convorbiri cu T.B. Asa s -a distrus \"mini FDGR -Medias \", asa a perdut C.J. dl. Botesch, asa a castigat dl. Cindrea.
Raspunde

amy

Acum 9 ani

Atata ipocrizie in comentariile voastre, raman fara cuvinte!!! Fratilor treziti\'va la realitate....dupa cate lucruri bune, drumuri, locuri de munca etc ,a dat domnul Cindrea ar trebui sa ii multumiti !! AAAA SI APROPO INVATATI SA FACETI DIFERENTA INTRE CE FACE PRIMARIA SI CE FACE CONSILIU!! DESCHIDETI OCHIII !!VOI SINGURI VA INDOCTRINATI!!! CE SE INTAMPLA LA NOI SE NUMESTE MANIPULARE FRATILOR!!! NU VORBITI DESPRE UN OM PE CARE NU IL CUNOASTE\'TI. DOMNU CINDREA E UN OM MINUNAT CARE A FACUT TOT POSIBILU SA FIE BINE PENTRU SIBIU..
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Doar țăranii din mărginime nu-l votează pe dl. Iohannis! Ce să aștepți de la coada vacii și a oii!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Absolut toți cei care comentează negativ la adresa lui Iohannis au sau vor avea în viitorul apropiat probleme cu justiția. Mă bucur enorm să-l aud pe mazăre că vrea să plece din țară, să fie într-un ceas bun, și să-i ia pe toți penalii cu el, destul au făcut ei să plece generații de români capabili, acum le-a venit rândul lor. Normal că Interpolul o să-i urmărească, dar asta-i altă poveste. Așa că, tovarăși, faceți-vă bagajele, Brazilia sau Rusia va așteaptă cu brațele deschise, Iohannis o să fie președinte. Hi,hi,hi, mor de râs.
Raspunde

@67

Acum 9 ani

Vise tata,vise...chiolhannis n-o sa ajunga presedinte pt ca are prea multe bube-n cap(a se vedea sifonarile,retrocedarile ilegale cu FDGR-UL,jaful banului public,trafic de copii etc) si lasa tonul mai jos lingaule,vorbesti in niste termeni absoluti,bombastici pe care nici tu,sluga ordinara nu-i crezi....marsh ca faci praf!
Raspunde

Partizanu\' din munti

Acum 9 ani

Mai bine haimana, decat PESEDIST , mai bine golan, decat comunist, mai bine spanzurat decat CINDRIST!!! Cindrea , esti o RUSINE pentru sibieni !!!
Raspunde

mosu

Acum 9 ani

nu mai plange baby Iohanis ca singur te-ai bagat in asta afacere murdara cu case , copii si bani de la companiile ce lucreaza prin primaria sibiu mai bine stateai linistit langa nevestica ta si aveai liniste asa suporta toate luarile de cuvant ale celor ce nu vor sa fi presedinte (si au dreptate ) Dle Iohannis inca vremea nu i tarzie ptr o retragere frumoasa ptr ca este mai bine decat sa fi infrant de cine stie cine . Oricum presedinte nu vei ajunge ptr ca romani nu te vor ,vorbesc de romani din intreaga tara .Eu iti urez noroc !!!!!!!!!!!!
Raspunde

catre toti tembelii

Acum 9 ani

Voi chiar nu pricepeti ca daca l-ati fi pastrat pe Iohannis legat de scaunul primariei din Sibiu, nu am fi aflat toata tara ce-i poate pielea??? Va credeam (in lipsa dovezilor) ca-i cine stie ce vaoare si om providential pt. orasul vostru. Dar asa...va pus naiba sa-l lasati sa plece singur de-acasa la baietii din sud si iata cea patit: am aflat cu totii ce hahalera se ascunde sub masca aia de \"sas inteligent tacut\", necinstit, mincinos, nesatul la banul necurat etc. Mari fraieri sunteti voi Sibienii sa va demascati \"valoarea\" atat de usor si mai aveti tupeul sa comentati. Ptiu!!!
Raspunde

@(IP 92.84.14.21)

Acum 9 ani

Pentru a nu creea o impresie falsă\"virgulă spaţiu\" toate tâmpeniile care la debitaţi(case, trafic, jaf) trebuie dovedite. Altminteri \"virgulă spaţiu\" tonul celor care vă spun pe şleau că sunteţi clănţăi plătiţi\"virgulă spaţiu\" este justificat 100%.Şi pune mâna pe gramatică...dacă ai manuale!
Raspunde

@79

Acum 9 ani

Pai amigos atunci nici ponta nu a plagiat si sunt toti lebede
Raspunde

localnic

Acum 9 ani

acesta este domnul Cindrea un om corect care a dat dovada de respect fata de legi si bunul simt, astfel si-a angajat sotia la cabinetul parlamentr pentru prosperitatea si bunul mers al judetului.
Raspunde

@73@74

Acum 9 ani

Ai ceva informaţii despre ce va scrie 79?@74 localnic, aia cu angajarea îi pistol cu apă pe lângă OPC şi alte promovări incompentente.Cred că \"şi-a ţinut cuvântul\" faţă de cei slugarnici.
Raspunde

@75

Acum 9 ani

~Incompentente~??:)))))))))Mars la scoala...urgent!
Raspunde

@75

Acum 9 ani

Cred că s-a înţeles ce am vrut să sugerez, marş ăla sună ca nuca în perete.Foloseşte-l în familie!
Raspunde

@76

Acum 9 ani

Adevăratul destinatar pentru mesajul de mai sus.
Raspunde

t

Acum 9 ani

Numai de casele lui Iohannis, vorbesc comunistii, de ale lui Ponta (5 la numar) nu scot o vorba, de ale lui Ilie Sarbu tata socru nimic ( vila de 500 000 de euro) plus multe altele Traiasca Partidul Comunist...
Raspunde

Florin

Acum 9 ani

Ce de comentarii!!! E plina tara de prosti! Astia se cearta pe banii nostrii si voi nu stiti pe cine sa sprijiniti!?
Raspunde

negru de fum!

Acum 9 ani

pocaitilor! votam PONTA! PRESEDINTE!
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Formular strângere de semnaturi pentru candidatul propus de Partidul Comunist Român _(1 Septembrie 2014)____ ***npcr.ro/formular-strangere-de-semnaturi-pentru-candidatul-propus-de-partidul-comunist-roman/
Raspunde

@81

Acum 9 ani

n-avem nici un fel de viitor cu dinozaurii astia comunisti agatati de putere,daca nu se trezeste poporu si nu voteaza cum trebuie si daca voteza asa ca tine. VOTAM JOHANNIS
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Formular strângere de semnaturi pentru candidatul propus de Partidul Comunist Român _(1 Septembrie 2014)____ ***npcr.ro/formular-strangere-de-semnaturi-pentru-candidatul-propus-de-partidul-comunist-roman/
Raspunde

Sergione

Acum 9 ani

Numai prostimea voteaza cu gasca de capuse a psd\'ului si cine se multumeste cu putin sau cu nimic. Acest Johannis este de departe cu cateva clase peste minciuna de ponta prostul. Ar trebui si pensionarii sa mai schimbe canalul de pe antenele mincinoase si sa isi mai deschida ochii aceia mintiti si pacaliti de turnatorii social comunisti. psD in Romania = cancerul rosu
Raspunde

Sergione

Acum 9 ani

Numai prostimea voteaza cu gasca de capuse a psd\'ului si cine se multumeste cu putin sau cu nimic. Acest Johannis este de departe cu cateva clase peste minciuna de ponta prostul. Ar trebui si pensionarii sa mai schimbe canalul de pe antenele mincinoase si sa isi mai deschida ochii aceia mintiti si pacaliti de turnatorii social comunisti. psD in Romania = cancerul rosu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus