Joi,
13.06.2024
Fulgere Cu Ploi Usoare
Acum
21°C

FOTO Media Music Awards 2014: Cine au fost marii castigatori

Grasu XXL şi Ami au fost marii câştigători ai serii la Media Music Awards, şi au luat cu ei acasă nu mai puţin de patru premii cu piesa „Deja Vu”: Best Featuring, Best Hip-hop, Pro FM Award şi Best Youtube Award.

“Mulţumesc, mulţumesc, deja am luat trei premii. Dacă mă mai cheamă o dată pe scenă cred că rămân la Sibiu”, a spus Grasu XXL.

Smiley nu a fost prezent la Sibiu, dar cu toate astea a câştigat trei premii, la categoriile Best Song, Best Male şi Best Pop. La fel şi Andra, care a câştigat la categoriile Best Female, Fans like Award şi Best Rock alături de Vunk pentru piesa „Numai la doi”.

Cu câte două trofee au plecat acasă Dj Sava şi Raluka, desemnaţi câştigători cu piesa „Aroma” la categoriile Best Video şi Best Dance, dar şi What's UP, căruia melodia „Taxi” i-a adus trofeele Fastest Climber şi Media Forest Award.

Premii Media Music Awards 2014:

Best New Artist – Maxim

Best Label – Cat Music

Best Featuring - Grasu XXL feat Ami - Deja Vu

Best Video - Dj Sava feat. Raluka - Aroma

Premiu de excelenta – Cargo

Fastest Climber - What's UP - Taxi

Fans like Award – Andra

Best Group – Holograf

Best Song - Smiley - Acasă

Best Male - Smiley

Best Female - Andra

Best Dance - Dj Sava feat. Raluka - Aroma

Media Forest Award - What's UP - Taxi

Best Hip-hop - Grasu XXL feat Ami - Deja Vu

Best Rock - Vunk feat Andra - Numai la doi

Best International - Pharrell Williams

Best Comeback - 3 Sud Est

Best Pop - Smiley - Acasă

MTV Award – Marius Moga

Best Youtube Award - Grasu XXL feat Ami - Deja Vu

Pro FM Award - Grasu XXL feat Ami - Deja Vu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

5 comentarii

mihai

Acum 9 ani

- Unde au fost aseara viitorii picati la BAC? - In public la media music awards, cantand cele mai penibile cantece din istoria muzicii romanesti.
Raspunde

@mihai

Acum 9 ani

Nu fi pesimist! Macar jumatate di viitorii caNDIDATI LA BAC AFLATI IN PIATA VOR LUA SASELE DE TRECERE! Ai incredere in tanara generatie!!!
Raspunde

relu

Acum 9 ani

bai acest mare eveniment afost pur si simplu ignorat de media nationala in schimb de o luna ne tot arata ce se va intimpla la capitala miticilor [bucuresti ]cu ocazia aniversari a 550 deani de cind ciobanu bucur din marginimea sibiului a pus de temelie la bucuresti ,,toata ziua iasa sclifositu ala arogant de primar de bucuresti care la primul mandat venea s-a ia lecti de adminstratie de la johannis ,ba toti bani vostri seduc ininvestiti la bucuresti ,fura ei si platim toti ,nu neaajuns ca am suferit de foame tot boboru in iepoca de aur ,s-a le faca metroaie ,case ale boborului ,s-a nu mai platim abonamente radio -tv ,ca si asa sibiul nu este in ramania numai la stratu de zapada la statiunea paltinis ,iarna ,rusine media nationala pentru ignorarea acestui mare eveniment
Raspunde

ems

Acum 9 ani

relu de la 3, propun sa-ti rescrii comentariul, poate iti revine \"gramatica si logica\" la cap!!... auzi ca, mare eveniment lol
Raspunde

Sabrina

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus