Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Aproape 500 de locuri de munca vacante in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu îi aşteptă pe sibienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă, să treacă pe la sediul de pe strada Morilor, pentru a consulta oferta angajatorilor sibieni care cuprinde 492 de postui disponibile. Cele mai multe se găsesc în Sibiu (302), Mediaş (145), Agnita (38), Dumbrăveni (6) şi Avrig (1).

„Din totalul locurilor de muncă, 84 se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator de reţea calculatoare, asistent manager, analist cumpărări, asistent social, consilier administraţie publică, consilier juridic, contabil, director vânzări, educatoare, inginer textile, inginer electronist, inginer producţie, inginer mecanic, inginer de sistem în informatică, inspector administraţie publică, medic primar, programator, proiectant inginer mecanic, recepţioner hotel, redactor, specialist resurse umane. Restul de 408 posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

iuliana

Acum 9 ani

Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus