Duminică,
17.10.2021
Ceata
Acum
8°C

HC Sibiu, la egalitate de puncte cu liderul. Victorie ȋn prima deplasare a sezonului

Handbaliștii de la Handbal Club Sibiu se află la cea de-a treia victorie consecutivă din tot atâtea meciuri jucate, după ce s-au ȋntors acasă cu un nou succes, ȋnvingând AHC Potaissa Turda II, scor 31-24, ȋn primul meci din deplasare al sezonului.

Partida de la Turda a fost destul de echilibrată ȋn prima repriză. Turdenii le-au dat o replică dură handaliștilor sibieni, care ȋn minutul 27 s-au văzut conduși cu 14 la 12. Ȋnsă HC Sibiu și-a revenit repede până la pauză, marcând de trei ori fără să primească gol. Astfel că, la pauză, tabela arăta 14-15 ȋn favoarea trupei lui Matei Damian. După ieșirea de la vestiare, echilibrul s-a menținut până ȋn minutul 42 (22-22), după care formația din Turda a cedat copios, reușind doar două gluri ȋn ultimele 18 minute.

"A fost un meci destul de dificil, cu o echipă gazdă la care au fost printre titulari și cinci jucători de la prima echipă, cea din Liga Națională. Ȋn prima repriza s-a jucat de la egal la egal. Chiar și ȋn repriza a doua s-au ținut aproape de noi, până ȋn ultimul sfert de oră, moment ȋn care am rupt jocul ȋn favoarea noastră. Am reușit să bifăm cea de-a treia victorie tot din atâtea posibile, exact cum ne doream de la ȋnceputul campionatului", a declarat Matei Damian, antrenorul HC Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Trupa antrenată de către Matei Damian este la egalitate de puncte cu liderul Diviziei A, seria B, CS HC Adrian Petrea Reșița. Doar golaverajul le desparte pe cele două. Sibienii având 92 de goluri marcate și 76 primite, ȋn timp ce reșițenii au marcat mai mult și au primit mai puține goluri (127-72).

Pentru HC Sibiu urmează partida de acasă, ȋn compania formației Național Sighișoara, sâmbătă, ȋncepând cu ora 16:00.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

@adrian stoinea

Acum 7 ani

formatia din Turda a cedat copios.....Serios?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus