Miercuri,
08.02.2023
Innorat
Acum
-11°C

Puma Club aniverseaza sapte ani de existenta. Clubul si-a facut cadou o noua sala de antrenament

Puma Club ȋmplinește, astăzi, șapte ani de activitate, șapte ani ȋn care a promovat un stil de viață sănătos. De asemenea, a ȋncurajat performanța, a modelat caracterul zecilor de copii care i-au trecut pragul, prin spiritul de competiție, prin disciplină, autocontrol și concentrare.

Proiectul a luat naștere ȋn 2007, din pasiunea unor trei sportivi de performanță, pentru artele marțiale. Alin Lăzurca, Adrian Bibu și Ciprian Banea – care pe parcursul carierei lor sportive au adus artele marţiale, taekwondo-ul în special, la rang de performanţă şi care ne-au reprezentat cu cinste la cele mai importante competiţii naţionale şi internaţionale din domeniu.

"De șapte ani suntem promotorii sportului în Sibiu. De șapte ani am crescut valori în domeniul taekwondo-ului. Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost sprijinit de-a lungul timpului: sportivi, copii, părinți, colaboratori, prieteni. Visurile noastre sunt îndrăznețe și vom continua să ne implicăm tot mai mult, să evoluăm de la an la an, și să facem lucruri frumoase pentru sportul sibian și românesc. Ne dorim să continuăm organizarea de evenimente sportive de nivel naţional şi internaţional cu sprijinul Federației Române de Taekwondo și al Primăriei Sibiu, să ne implicăm cu suflet în toate activităţile clubului, să dăm naştere cât mai multor campioni, să avem cât mai mulţi sportivi prezenţi în lotul naţional de taekwondo, care să reprezinte cu mândrie Sibiul şi România în competiţiile de profil, să introducem noi discipline de antrenament care să se muleze pe dorințele tuturor categoriilor de vârstă și performață", susțin inițiatorii.

O nouă sală, cadoul mult dorit

Drept răsplată pentru munca depusă ȋn cei şapte ani, Puma Club şi-a făcut cadou o nouă "casă", o nouă sală de antrenament. Odată cu aceasta, s-au diversificat și posibilitățile de a face mișcare, prin introducerea a noi sporturi pentru toate vârstele: Tae Bo pentru femei, Kickboxing pentru femei, copii și bărbați, Street Dance pentru copii 6-14 ani. Toată luna octombrie, luna aniversară Puma, toți cei interesați au acces gratuit la antrenamentele de Street Dance, în limita locurilor disponibile. "La şapte ani de Puma, ne-am făcut un cadou mult dorit: ne-am mutat într-o nouă sală de antrenament, modernă și adaptată nevoilor sportivilor noștri, regăsită pe Bulevardul Victoriei. Pe 31 octombrie vom și sărbători “în familie” inaugurarea acestei săli și cei 7 ani împliniți. Vă așteptăm cu drag în marea familie Puma”, spun fondatorii clubului.

Realizări, ȋn șapte ani

De-a lungul celor șapte ani, Puma Club se poate lăuda cu performanțe remarcabile la taekwon-do, cu sportivi ȋn primii zece din județul Sibiu, ȋn anii 2011, 2012 și 2013. Clubul dispune de 100 de practicanţi de taekwon-do și în grădiniţe, prin programul lansat în 2013: “Sportul în grădinițe”. Chiar și la nivel organizatoric, a fost la un nivel ridicat. Clubul a organizat la Sibiu patru Campionate Naţionale de Taekwondo şi două Stagii Internaţionale de Taekwondo, unde au fost prezenți sportivi de talie internaționala: campioana mondială Katya Solovey din Ucraina (2013) și multiplul campion european mondial la taekwondo și kickbox, Tomaz Barada din Slovenia (2014). La acestea se mai adaugă și evenimente sportive de masă precum: “Sibiu Challenge” (2012, 2013, 2014), “Cupa Tamaski” (2012) şi “Sibiu Challenge Winter” (2013).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

3 comentarii

vasiladi

Acum 8 ani

da curtevele unde sint?alea din zona moldova
Raspunde

Bv

Acum 8 ani

Felicitari!
Raspunde

(P)

Acum 8 ani

pumaclub.ro facebook.com/PUMACLUB youtube.com/user/PUMACLUBSIBIU
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus