Joi,
05.08.2021
Cer Senin
Acum
16°C

Duminica se inaugureaza traseul de drumetie Gusterita-Selimbar

Parohia Evanghelică CA Sibiu în cooperare cu Asociația PeDale, Asociația Carpatină Ardeleană a Turiștilor SKV și Tură în Natură, inaugurează duminică, de la ora 15:00, traseul de drumeție și cicloturism, Gușterița - Șelimbăr.

Acest traseu face parte din rețeaua de "Trasee Tematice", toate cu punctul de plecare Biserica Fortificată Gușterița.

”Evenimentul începe cu o scurtă prezentare în incinta ansamblului Bisericii Fortificate din Gușterița, și continuă cu o excursie pe jos sau cu bicicleta, până la Biserica Evanghelică din Șelimbăr. Aici va fi prezentat și proiectul social "Centrul Diaconic Șelimbăr". Proiectul are drept scop promovarea comorilor naturale și culturale din vecinătatea Sibiului” au anunțat organizatorii.

Cicliștii sunt rugați să participe cu echipament potrivit pentru un traseu off-road precum și cu toate dotările prevăzute de lege.

Foto: Gabriela Cuzepan

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

titi

Acum 6 ani

frumos si intre timp la iasov se inaugureaza ,noul aeroport international ,la sibiu inca nu s-a gasit locatia pentru cel mai mare proiect facut vreodata ,spitalu regional de urgenta si transformareastatiuni paltinisi in cel mai mare brend turristic din tara lui copy -paste ,s-a nu mai vorbimde culoaru pan european pan4 cf .care prin grija prieteneasca a toasilor de partid si de stat a fost scos din circuitu international si facuta o mica halta gen gara vestem ,astep pozitia a celor care au defaimat aeroportu din sibiu si interpelati in parlament de unde au fost bani de finantare a acestui obiectiv ,cred ca nu de la anaf sibiu sucursala ,regionalei iasov ,ba trezitiva daca va dati sibieni ,s-au nu vedeti sabotaju de a scote sibiu din context .si ma refer la culoaru 4 de transporturi ,autostrada sibiu -pitesti -giurgiu ,,nu mai bateti cimpi cu floricele ,vreau s-a se construiasca o sala polivalenta de 10 000 locuri si stadion de 40 000 de locuri .pentru ca sibiul s-a poata organiza competiti de nivel mondial ,avind potential istoric si culturar cel mai tare din tara lui copy -paste
Raspunde

#

Acum 6 ani

Prostănacul ăsta nu pricepe nimic!
Raspunde

pentru titi

Acum 6 ani

sunt deacord ca multe proiecte mari s-au promis pentru sibieni si am ramas cu promosiunile, dar sa afirmi ca in Brasov se inaugureaza noul aeroport international si sa o spui cu fala esti departe de adevar. Pai dupa ce vor inaugura \"doar pista\" cate avioane internationale crezi ca vor ateriza pe zi in primul an de la inaugurare? Pentru urmatorii ani , acel \"aeroport\" va fi folosit, probabil, doar pentru curse de masini. Brasovul se poate mandri cu multe alte proiecte, dar in nici un caz cu \"aeroportul international\".
Raspunde

Georg

Acum 6 ani

Nu confundati lucrurile..NU ESTE un proiect de Stat, in niciun caz al COSILIULUI JUDETEAN...Deci Bulibasa Judetului nu va veni cu steaguri si soborul mitropolitan de inmormantare...Este un prioect Particula, al Bisericii Evanghelice, impreuna cu SKV Sektion Hermannstadt Asociatia Carpatina Transilvana, cea care are peste 100 de ani traditie, si care inca din sec XIX a facut cabane in munti ,marcat trasee si pus posturi-de observatie (Warte), construit Turnul de pe Dealul Gusterita...
Raspunde

Georg

Acum 6 ani

CORRIGENDA: ___Nu confundati lucrurile..NU ESTE un proiect de Stat, in niciun caz al CONSILIULUI JUDETEAN...Deci Bulibasa Judetului nu va veni cu steaguri si soborul mitropolitan de inmormantare sa taie panglici si sa tina discursuri pompieristice...Este un proiect Particular, al Bisericii Evanghelice, impreuna cu SKV Sektion Hermannstadt (Asociatia Carpatina Transilvana), cea care are peste 100 de ani traditie, si care inca din sec XIX a facut cabane in munti ,marcat trasee si pus posturi-de observatie (Warte), a construit Turnul de pe Dealul Gusterita si multe altele...
Raspunde

giony

Acum 6 ani

Important pentru tine! Acum ai ocazia sa castigi 300$/luna ,cel putin,lucrand pe calculator de acasa. Nu necesita pregatire speciala decat sa urmezi un curs gratuit de 12 lectii online care te invata tot ce trebuie sa faci.Daca doresti sa vii langa noi da-mi un e-mail cu mesajul “trimite curs”la : ionel2754@yahoo.com .
Raspunde

giony

Acum 6 ani

Vine frigul, e timpul sa faci toate analizele Acum toamna este bine sa faci toate analizele cu aparatul de biorezonanta SCIO si sa ei masurile necesare ca sa intri sanatos in iarna si sa nu mai suferi de durerile provocate de frig. Fa acum o programare la Cabinetul nostru din Sibiu, str.Stefan Cel Mare ,nr.40 sau la telefoane 0766 748 870, 0743 774 620, 0742 613 78-dr.Pricop Cristina si mail : giony54@yahoo.com .Sedinta dureaza o ora si costa 100 lei. Program zilnic L-V 15-20 si S 10-18.Recomandam numai tratamente naturiste CaliVita. Va asteptam!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus