Joi,
03.12.2020
Cer Senin
Acum
-3°C

Vine toamna si ”terasacii” se retrag in cafenele. La teatru

09 Octombrie 2014 23:16

Odată cu răcoarea de toamnă, Atrium Classic Cafe intră în anul nouă de teatru. După opt ani de colaborare cu Asociaţia Culturală BIS din Sibiu, Atrium Cafe propune o nouă producție. ”Toamna va aduce în localul nostru, în serile de luni, premiere ale artiştilor sibieni, precum şi spectacole care se vor juca pentru prima dată la noi în oraş. 
În aşteptarea premierelor de toamnă, vă invităm să ne bucurăm împreună de unul dintre cele mai aplaudate şi mai sensibile spectacole ale stagiunii trecute. “Amalia respiră adânc”, un one-woman show cu actriţa Andrada Grosu”, anunță organizatorii. Piesa este programată luni, 13 octombrie, de la ora 21.
Spectacolul, o producţie a Companiei Teatrale BIS a fost jucat cu mare succes la închiderea stagiunii, în iunie 2014, la Timişoara, la “Antagon-Festival”. A fost aplaudat, de asemenea, la ediţia a treia a festivalului-maraton „25 de ore de teatru non-stop”. 
 
„Amalia respiră adânc”, o producţie a Companiei Teatrale BIS, Sibiu
Durată spectacol : O oră și 10 minute
Preţul unui bilet: 15 lei.
Rezervări la numărul de telefon 0723287486.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus