Marţi,
01.12.2020
Cer Senin
Acum
-1°C

CINE M-A vazut la Habitus prezinta trilogia Paradise

13 Octombrie 2014 15:00

Seria proiecţiilor de film continuă la CINE M-A văzut la Habitus cu o trilogie: „Paradise: Love, Faith, Hope” în regia lui Ulrich Seidl.

„Paradise: Love” poate fi văzut miercuri, 15 octombrie, de la ora 20:00, la Librăria Habitus. „Paradise: Love” spune povestea unei femei, Teresa, o asistentă socială de 40 de ani, în căutarea iubirii. Ea va lua un zbor către Mombasa, Kenya, în căutarea norocului şi a unui iubit de culoare. “Paradise: Love” e despre femei mature şi bărbaţi tineri. E despre cum e să fii supraponderal, despre convenţii sociale şi despre cum e percepută sexualitatea. Este despre nevoia de iubire.

„Paradise: Faith” va rula în 22 octombrie, de la ora 20.00 în aceeaşi locaţie. Ulrich Seidl explorează ce înseamnă să porţi crucea. Pentru Anna Maria, o cvincvagenară singură, paradisul este Iisus. Îşi dedică vacanţa de vară unor activităţi de misionariat, pentru ca Austria să revină pe calea virtuţii. Pelerinajul ei zilnic o poartă prin Viena, din uşă în uşă, purtând în braţe o statuie înaltă de 35 de centimetri a Fecioarei Maria. Într-o zi, după ani de absenţă, soţul ei, un musulman de origine egipteană paralizat, revine acasă, iar viaţa Annei Maria scapă de sub control. Imnurile şi rugăciunile sunt însoţite acum de certuri.

Ultima parte a trilogiei - „Paradise: Hope” va putea fi văzut la Librăria Habitus în 29 octombrie, tot de la ora 20:00. Povestea lui Melanie, o adolescentă supraponderală în vârstă de 13 ani, şi a primei ei iubiri. Este în vacanţa de vară într-o tabără pentru slăbit. Printre activităţi sportive şi consiliere cu privire la nutriţie, bătăi cu perne şi primele ţigări din viaţa ei, Melanie se îndrăgosteşte de directorul taberei, un doctor cu patru decenii mai în vârstă ca ea. Dragostea ei este necondiţionată, cum numai primele iubiri pot fi. Încearcă plină de inocenţă să-l seducă.

Preţul unui bilet este de 7 lei.

CINE M-A văzut la Habitus este un eveniment organizat de Librăria Habitus şi Asociaţia Culturală Umanistă Sibiu, cu sprijinul Clorifilm.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus