Joi,
01.12.2022
Partial Noros
Acum
4°C

Directorul general Confucius, Doctor Honoris Causa al ULBS

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu va acorda vineri titlul de de Doctor Honoris Causa, la propunerea Facultății de Litere și Arte, dnei Xu Lin, directorul General al Insitutului Confucius (Hanban) din China. În timpul mandatului Excelenței Sale Xu Lin, Institutul Confucius s-a extins în peste 120 de țări, cu peste 440 institute, peste 650 de săli de clasă și peste 850.000 de studenți. ”Acordarea acestei distincţii este o recunoaştere a contribuţiilor semnificative în promovarea culturii chineze prin înfiinţarea Institutelor Confucius în întreaga lume. Totodată, titlul este acordat şi pentru suportul deosebit acordat Institutului Confucius din Sibiu, primul Institut Confucius din România”, se arată într-un comunicat de presă remis de ULB Sibiu.
În cadrul șederii sale în Sibiu, Xu Lin va avea mai multe întâlniri și vizite în municipiul Sibiu. 
 
Sursa foto: http://news.xinhuanet.com

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Dan

Acum 8 ani

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus