Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Stafeta Veteranilor ajunge marti la Sibiu. Scopul este ca un luptator ranit in Irak sau Afganistan sa ajunga la Jocurile Paralimpice

”Ștafeta Veteranilor”- eveniment la care sportivii aleargă 800 de kilometri, între Bucureşti şi Carei, purtând Drapele Tricolore pe care este brodat mesajul „Sacrificiul impune respect!”, ajunge marți la Sibiu.

”Grupul Invictus România, alcătuit din militari pasionaţi de sport, a avut iniţiativa organizării "Ştafetei Veteranilor" cu scopul de a trimite cel putin un luptător rănit în Afganistan sau Irak la ediţia viitoare a jocurilor paralimpice Invictus”, au transmis organizatorii.

 „Ştafeta veteranilor” va ajunge la Sibiu la ora 19:00, la Centrul de Instruire pentru Comunicaţii şi Informatică „Decebal”, B-dul Vasile Milea nr. 3-5, unde va avea loc schimbul de ştafetă. Plecarea din Sibiu va avea loc miercuri, începând cu ora 08.00, de la sediul centrului de instruire, în prezenţa reprezentanţilor structurilor din Sistemul de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională din Sibiu, care susţin acest proiect.

La eveniment pot participa toţi cei care doresc să fie alături de militari în această acţiune care precede Ziua Armatei.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus