Joi,
27.01.2022
Innorat
Acum
1°C

Sibienii au cel mai mare salariu din Regiunea Centru

Conform Direcției Regionale de Statistică Alba, în luna august 2014 cel mai mare salariu mediu net se înregistra în județul Sibiu.

Câştigul salarial mediu nominal net la nevel de regiune a fost de 1485 lei, cu -1,51% mai mic ca în luna anterioară (23 lei), reprezentând 88,24% din câştigul obţinut la nivelul întregii ţări (1683 lei).

Valoarea cea mai mare a câştigului salarial mediu net a fost în judeţul Sibiu (1729 lei), iar cea mai mică în Harghita (1107 lei).

Cel mai mare câştig mediu net a fost înregistrat în judeţul Sibiu (1729 lei), iar cel mai mic în Harghita (1107 lei).

Faţă de luna iulie s-au înregistrat scăderi salariale în aproape toate judeţele regiunii, cel mai mult în judeţele Alba -2,98% (22 lei), Sibiu -2,52% (46 lei), excepţie făcând judeţul Covasna care a înregistrat o creştere a salariului mediu brut lunar de +1,54% (17 lei).

Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

alzara

Acum 7 ani

Teoretic stam bine. Practic toti angajatii Trans -gaz figureaza statistic in jud SB. Semnificative sunt analizele veniturilor din zona nonbugetara si non monopolista. Acolo e realitatea. Doar o opinie mayinala.
Raspunde

Lili

Acum 7 ani

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: enache_lili2014@yahoo.com.
Raspunde

Teodor

Acum 7 ani

Locuri de munca sigure si la indemana oricui! Cu vointa si seriozitate puteti face parte dintr-un sistem ( NU este JOC PIRAMIDAL, NU este MLM!) in care puteti castiga sigur 300 dolari lunar, ca operator on line, lucrand 3 ore pe zi. Totul este legal(oferim contract si facem davada platilor). Va vom invata cum puteti intra in acest sistem daca trimiteti textul”info” la adresa de email: simionteodor_PH@clicknet.ro
Raspunde

joseph

Acum 7 ani

2,3, Aha, deci la voi sunt locurile alea de muncă promise de ponta! Să mai zică cineva că nu e de lucru în România!
Raspunde

siby

Acum 7 ani

Cu asa salarii mari (350 EUR), sa tot \"intram\" in Europa la capitolul financiar...si in plus o motivare sa mergem la vot!!!
Raspunde

gazist

Acum 7 ani

da unde tu alzara ,s-a se raporteze salarile la aia de la gaz daca judetu sibiu va da 70 la suta din gazu extras ,este precum rusia care da gaz la toata europa ,unde se intoarce profitu ca nu la bucuresti la moscova ,numai la voi la comunisti se string unde au stabilt jupini de la centru asas zise capitale si luati baniu fraierilor si va construiti stadione si alte pretenti faraonice s-a va arete catunele bine ,tu bani ramin la cine ii produce ,eu nu platesc taxe s-a comande ,iasoveni tai pe bani mei si a comunitati daca am avea niste politiceni responsabili cind vine aia cu masina de la anaf ,uasov s-a adune malaiu intrebati cita cota parte ne revine ca si sibiul are nevoie de un stadion de 40 000 de locuri inca o pista de avione o sala polivalenta de 10 000 de locuri in perspectiva camponatului european de baschet [2020 ] asa sta bine uni oras precum sibiu pe linga investiti in infrastuctura ca s-a fim si mai si oras european ,sa-i facem pe ,iasoveni ,etc s-a dea in clocot de minie si oftica .si tu ala cu salar de 350 de euro ,faceti voi de alea cu 2000 de euro ,s-a vezi in o jumatate de an cum se intorc aia 5 000 000 de conationali acasa ,.atunci s-a te vad ,somaj cu 4 cifre ,nu de alea mincinoase de 8 la suta ,ca pe aia care au iesit din plata mui mai pune nimeni la socoteala ,este ceva suspect tot mai putine locuri de munca dar somaju scade ,astia de ne conduc au ramas cu sechele comuniste ,numai aia raportau zecii de mi de tone de cereale la hectar si in realitate era vorba de citeva sute ,sti bancu ala care circula in iepoca de aur ,cind toasu ceasca se dadea cu elicopteru pe deasupra baraganului si toasi de la sol transmiteau raportari uriase de cereale la hectar si cind toasu a spus din elicoter se vede productia mult mai mare ,si atunci toasi de la sol s-au conformat si au dat urmatoru mesaj ,am gresit ,productia este dubla ,si el din simt patriotic a spus jumatate la export si celanta jumatate la populatie s-a nu se mai zica imperialisti si aginturile straine ca in romania se moare de foame
Raspunde

@6

Acum 7 ani

70% din***oilor ramane in Sibiu ...si ala nu e bun fertilizator. Gazul in Romania se extrage din Mures, Vaslui , Bihor si Constanta mei prostule. Oricum din ceea ce se vede Transgazul se privatizeaza deci se muta la Bucuresti si se pregateste incet incet si Romgazul. Pai gandeste te si tu daca p, eaca cele doua companii care fac cam 38% din bugetul judetului cam unde va clasati voi cu PIb ul. Dar am uitat ca sibienii erau gata sa ii faca statuie lui Dragnea si felatie publica lui tata socru asa ca poate mai aveti o sansa. Ca la mintea voastra e singura sansa crede-ma
Raspunde

Anonim

Acum 7 ani

Urgent, cautam colaboratori online pentru vanzarea de carti, romane bestseler pe imensa piata americana, dupa perioada de instruire intrati pe cea mai mare si cea mai bogata piata din lume, piata online a vanzarilor de romane bestseller din america. Se ofera contract legal chiar din perioada de instruire unde castigati minim 300 dolari lunar, suntem o companie serioasa de prestigiu cu multi colaboratori. Pentru informatii si pentru a va inscrie trimiteti INFO la adr.email icornel_f@yahoo.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus