Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Dealurile autostrazii Saliste – Cunta o iau la vale inainte de inaugurare | Video si foto

Imaginile surprinse cu două săptămâni înainte de deschiderea traficului pe lotul III al autostrăzii Orăștie – Sibiu (porțiunea de 22,11 km dintre Săliște și Cunța, județul Alba) indică faptul că versanții printre care a fost turnat deja asfaltul continuă să alunece. Utilizatorii forum.peundemerg.ro au postat atât imagini video, cât și fotografii din care rezultă că ceea ce este programat a fi inaugurat pe 10 noiembrie, riscă să sufere restricții de circulație. Potrivit discuțiilor între reprezentanții CNADNR și Impregilo SpA (constructorii italieni ai lotului de autostradă – discuții confirmate de surse oficiale din ambele părți -, deschiderea circulației este programată luni, 10 noiembrie. Termenul oricum este unul foarte strâns, având în vedere că pe o porțiune de aproximativ un kilometru, italienii încă lucrează la finalizarea terasamentelor, iar temperaturile nu sunt deloc potrivite așternerii straturilor de asfalt prin tehnologiile clasice.
Mai nou, însă, aceasta nu mai este singura problemă a constructorilor italieni: imagini video și foto surprinse în cursul săptămânii trecute indică faptul că terenul de după viaductul de la Aciliu, înspre Sebeș, își continuă ”mișcările”. Astfel, în imaginile video preluate de InterFly pe banii utilizatorilor forum.peundemerg.ro și forum.construim-romania.ro, pot fi văzute nu mai puțin de trei astfel de alunecări de teren, dintre care una a pus în mișcare cantități impresionate de pământ, în chiar ”buza” viitoarei autostrăzi. Veștile proaste, însă, nu se opresc aici. În cursul zilei de vineri (după ploile abundente de joi), Daniel_I, un alt utilizator al forumului amintit, a postat imagini cu zona imensului debleu de la Aciliu. Noutatea din aceste imagini este faptul că au apărut alunecări de teren chiar și în zona deja terasată, unde constructorii considerau că pământul nu o va mai lua la vale.

Video și foto: forum.peundemerg.ro

Citește și
Autostrada Săliște – Cunța, AMR 19 zile, sub cod galben de ploi | Foto

Cum vor să deschidă italienii circulația pe autostrada într-o lună | Foto și video


Ministrul Transporturilor, pe autostrada Săliște – Cunța: ”mergem la vot pe autostradă, asta e clar”


Surse: a fost stabilită ziua deschiderii circulației pe autostrada Săliște – Cunța

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

alzara

Acum 9 ani

Vom putea vedea madura competentei /iresponsabilitatii. Ma tem ca varianta 2 e mai probabila. Solutia faraonoca nu pare cea mai inteleapta (mi -au zis prietenii constructori -drumari) .Surprize in timp.
Raspunde

werner de dreapta

Acum 9 ani

doamne ce dezastru. o scurmaciune de cateva sute de metri nu se poate rezolva in tara asta.zici ca traim cu secole in urma. sistemul comunist era mult mai eficient in aspectul asta. cand se incepea se facea.ganditi-va daca actualmente am mai putea construi ceva de anvergura, de exemplu un baraj. in niciun caz. pe noi cade dealul de un an de zile incoace.
Raspunde

adiarc

Acum 9 ani

am spus-o la momentul respectiv...acest lot va scoate multora peri albi...iar sumele retinute ca si garantie de la S-Impregilo nu acopera nici pe departe lucrarile necesare de consolidare
Raspunde

Maresalu

Acum 9 ani

VOTATI JOHANNIS KLAUS si ati rezolvat problema cu autostrazile romanesti !
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Promisiuni Pontoase. Asta e...
Raspunde

mergeti la vot sa nu mai fie fraudate alegerile

Acum 9 ani

TOT CE-A SPUS VADIM S-A ADEVERIT! – Astăzi, au ajuns, toţi, la vorba Tribunului, deşi, ani de zile, l-au făcut în fel şi chip – 1) Mafia retrocedărilor ilegale (clădiri, pămînturi, păduri etc.). 2) Defrişarea, barbară, a pădurilor. 3) Contractul fraudulos cu firma Bechtel. 4) Contractul fraudulos cu firma EADS. 5) Şpăgile uriaşe cerute şi încasate de indivizi din toate partidele (cu excepţia PRM). 6) Conturile bancare tot mai bogate, alimentate cu „bani negri“, pe care numeroşi oameni politici le au în ţară şi peste hotare. 7) Complicităţile transpartinice, care blochează funcţionarea Parlamentului. 8) Ramificaţiile mafiote, care paralizează Justiţia, Poliţia, Serviciile Secrete. 9) Ofiţerii acoperiţi, din politică, justiţie, presă, care fac ca România să fie un stat poliţienesc. 10) Terorismul practicat, de 25 de ani, de organizaţia antiromânească şi antieuropeană UDMR. Nu v-ati saturat de Tradatorul TIGAN ILIESCU ...PUS DE RUSI ? SAU DE BASESCU PUS DE AMERICANI ? SAU CONSTANTINESCU CIUMA PAMANTULUI? Apoi vorba aia daca nici pe Mihai Viteazul sau Stefan cel Mare nu ii dadeau crezare OSTENII=OAMENII DE RAND ---- azi vobeam alta limba , deja vorbim mai toate limbile ...la fel cum este vanduta tara pe bucati la toti strainii. Vizitati vestul si o sa va vina greata ca nici ce a lasat Ceausescu nu intretin.
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Nu te contrazic @6, dar fii atent la momeli : râma care tenteazã pestii naivi are un cârlig si la capatul celalt un pecar care va prãji pestele dupa ce -l va curata. Daca nu crezi, vezi ce -a facut \"pescarul \" anterior. De vadimi ne -am vindecat ; in 25 de ani...De demagogi (t.b.) in 10 ani. Ce urmeaza in secolul viitor ?
Raspunde

vivi

Acum 9 ani

ba asta se intimpla la noi ,cind cinevaare clanta mare [vadim ] si se adeveresc faptale ,vine toasi si te face nebun si altedefaimari ,numai s-a nu se ajunga la substanta ,ba presa este de vina ,ca a ajuns stregatoare pe piciore a unor politiceni corupti ,cind se incepe o oncheta duo pina la capat ,sunt curios cit o va tine si rares ,bogdan cu investigatia ,,sper s-a nu=l recruteze si pe el rtv cum a procedat cu ,cretuleasca ,minastire si multi alti ,s-au prostituat rau de tot ,stiu ca foamea de bani este mare dar sa-ti vinzi onoarea pentru un pumn de arginti este umiltor ,uitativa lsa antene ,s-au compromis ,ei se incurajaza singuri si vine cu tot felu deharti de audienta ,ba gideo cu alde ciuvica si ailanti pupincuristi pro ,007 ,7 case nu s-a mai ai audienta nicvi pe propile voastre ,famili ,s-a vezi dupa esecu din 2015 cind base nu mai este ,ce ijuraturi aveti ,ca ati prostit boboru cu televizoru ,s-a te astepti s-a ai soarta lui oara ,la mitingurile disperari ,care vor urma daca boboru nu se trezeste si pune stampila pe fapte nu pe vorbe [JOHANNIS ] s-a vezi cum va lasa din mina si copy -paste 7 case ,inceputu este pro,itator se baga in decizile justitiei si a inceput s-a preia naravu lui basdesescu ,inceputu va elimina toti batrini psd si alti ciocoi batrini ,la urma va spune ca nu el justitia si americvani ,dupa voiculescu urmeaza ,voi astia care vati pus mari sperante ca va da o amistiere ,ba prea vati imbogatit si restu de 95 la suta saraci lipiti pamintului ,se vede precum un petec alb pus la un pantalon negru ,votati JOHANNIS ,s-a scapam de cumetriile politice si combinatile lor de coabitari si alte blaturi [uitativa la discursu lui basesscu simasociatil cu agent 007,in ce priveste incompatibilitatea lui ,johannis perfect aceasi ]
Raspunde

david

Acum 9 ani

Votati Iohannnis
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Sa nu ne ladam inselati : \"vedetele \" televiziunilor sunt precum fotbalistii (profesionisti) dau maximumul pt patronul de moment (vezi Moise Guran, simpaticul mehedintian \"rabi \" -ul valahilor cãruia i -au trebuit 11 ani pânã i -au putit banii varanului) . Atentie la ce icoane ne inchinãm !
Raspunde

....

Acum 9 ani

se laudau unii ca vor merge la alegeri pe autostrada. pravali-s-ar dealurile peste ei!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus