Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Derby-ul Ardealului, meci special pentru Flavius Lapuste: "Va fi un meci cu o puternica ȋncarcatura emotionala, pentru mine". Jucatorul a evoluat sase ani la echipa clujeana

Derby-ul Ardealului, U Banca Transilvania Cluj-Napoca - CSU Atlassib Sibiu, din această seară, va avea o conotație specială pentru jucătorul lui CSU Sibiu, Flavius Lăpuște. Acesta a evoluat pentru formația clujeană timp de șase ani, din 2004 până ȋn 2010, când s-a transferat la BC Mureș Târgu Mureș.

"Pentru mine, personal, va fi un meci cu o puternică ȋncărcătură emoțională. Dar va avea aceeași semnificație și pentru că este derby-ul Ardealului. Clujul este o echipă frumoasă, cu jucători valoroși, care joacă bine ȋmpreună. Cred că echipa care și-a pregătit mai bine meciul și care va fi mai concentrată, la momentul respectiv, va câștiga meciul. Cred că fiecare victorie este importantă, mai ales o victorie ȋn deplasare. Să ȋnvingi clujul, la ea acasă, la ora actuală, cred că e o misiune destul de grea, dar binevenită, dacă reușești acest lucru", a declarat Flavius Lăpuște.

Partida U Banca Transilvania Cluj-Napoca - CSU Atalassib Sibiu va avea loc ȋn această seară, ȋn Sala Sporturilor "Horia Demian", ȋncepând cu ora 18:00, și va putea fi vizionată pe Digi Sport.

Sursă foto: www.csusibiu.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus